Colectiva Gazette

Colectiva Gazette e acel loc din oraș unde mergi pentru că ai chef de o petrecere chill, eventual și o proiecție de film. Și suntem fanii lor pentru evenimentele astea faine pe care le fac, dar e cazul să vorbim despre Colectiva Gazette și în termeni cafenele.
Aici, îți poți servi în același timp cafeaua fină și băutura lângă discotecă, într-o cameră de zi cu platane și un birou de lucru. Colectiva Gazette este surioara mai mică a fan favorite-ului Gazette. Acum, localul poate fi privit din 2 perspective: cafenea ce vinde vinyluri, sau record store ce servește și cafea. Comunitatea electronică din Cluj chiar avea nevoie de un spațiu de întâlnire care să fie cumva diferit de zonele de clubăreală. Dar Colectiva Gazette e locația perfectă pentru oricine e în căutare de ceva cosy, discuții cu oameni mișto, staff foarte prietenos și o atmosferă plăcută. E de mers cu gașca și în afara orelor de party.


Încearcă @ Colectiva Gazette
Un cuvânt: cafea. Localul deține propriul său brand de cafea, așa că fiecare băutură vine cu gustulși aroma sa specifică. Mai greu veți găsi ceva similar prin alte localuri. Poposiți pe la ei pentru ceva să vă dea trezirea și soak up the warm vibes. Pe urmă puteți trece liniștiți la ceva mai tare, fără frică. Muzica vă va ține de urât.

0767 726 959
Calea Turzii, Nr. 18
www.facebook.com/colectivagazette