Nou în oraș: MODUL Cartureşti

O NOUA LIBRARIE: MODUL CARTUREŞTI = LIBRĂRIE DE CULTURĂ VIZUALĂ + CAFENEA +GRĂDINĂ INTERIOARĂ

MODUL Cartureşti, o librărie de cultură vizuală, s-a deschis la parterul Universitaţii de Arhitectură şi Urbanism Ion Mincu (UAUIM). MODUL este un nou proiect Cartureşti care redesenează relaţia dintre librărie şi oraş, un loc de întâlnire pentru studenţi, profesori, pasionaţi de cultură vizuală şi cititori în căutarea inspiraţiei.

Cu această ocazie, este adus în premieră în circuitul public un spaţiu de 180mp (cu funcţia de librărie şi cafenea) şi o gradină interioară greu accesibilă pâna acum. Astfel, pe lângă cafeneaua integrată în librarie, cititorii pot descoperi în MODUL Cartureşti un spaţiu pentru respiraţie şi inspiraţie: aici pot citi, pot lucra la proiectele care îi pasionează, se pot întâlni la workshopuri, dezbateri şi lansări de carte.

Amenajarea spaţiului este semnată de arhitecţii Constantin Goagea & Justin Baroncea din grupul Zeppelin şi declină conceptul librăriei prin mobilierul modular, uşor de reconfigurat şi de mutat în spaţiu. Identitatea vizuală pentru MODUL Cartureşti a fost creată de designerul Radu Manelici.

Str. Academiei nr. 18-20,
Tel.: 0376 448 000,
info@carturesti.net,
carturesti.ro