Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/11/2018
Arhiva Zile si Nopti

Nou în oraș: S-a deschis Bistro Ateneu

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Nou în oraș: S-a deschis Bistro Ateneu Share Nou în oraș: S-a deschis Bistro Ateneu


 

 

În octombrie s-a deschis Bistro Ateneu, un restaurant „fine dining” de 25 de locuri, un proiect gastronomic conceput alături de Chef Alexandru Dumitru și grupul Le Manoir. Restaurantul se află pe Str. Episcopiei nr. 3, în proximitatea hotelului Hilton și a Ateneului Român, pe locul unde, cu câțiva ani în urmă, exista un restaurant cu aceeași titulatură.

Nou în oraș: S-a deschis Bistro Ateneu

Noul Bistro Ateneu își propune, însă să vină cu o direcție culinară complet diferită, undeva la intersecția dintre clasic și modern, cu rădăcini în bucătăria românească și influențe din experiențele Chef-ului Alexandru Dumitru.

Nou în oraș: S-a deschis Bistro Ateneu

Restaurantul folosește în proporție foarte mare ingrediente locale, de la mici producători cu simțul responsabilității, iar preparatele sunt inspirate de resursele de sezon, în combinații mai mult sau mai puțin obișnuite: mușchi de oaie cu păstârnac, cartofi copți, ridichi, ceapă verde, sau arpacaș cu dovleac plăcintar copt, brânză maturată, verdețuri, gălbenuș de ou, sau, un alt exemplu, brulée din dovleac cu înghețată de cătină, totul complimentat de oferta generoasă de vinuri Le Manoir.

Str. Episcopiei nr. 3,
Tel.: 0742080909,
Program: L-D 18:00-22:00,
www.bistroateneu.ro

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută