Nou în oraș: Cimbru Meat&Flame

Sigur a ajuns deja vestea și pe la voi, dar considerăm că trebuie să vă zicem și noi: Cimbru are acum o locație permanentă!


Cu siguranță știți deja de food truck-ul Cimbru, că doar a fost și este prezent la cam toate evenimentele astea open-air din oraș, deci nu reluăm neapărat ce fac ei (vită, sunt campioni la campioni la preparatele din vită) și cât de bună este mâncarea de la food truck (e foarte bună). Dar, vă prezentăm acum câteva detalii despre noul Cimbru Meat&Flame, căci deși în linii mari veți regăsi același gust cu care v-ați obișnuit de la truck, lucrurile se schimbă pe ici pe acolo.


La Meat&Flame treaba stă cam așa: îl puteți vizita pentru mesele de prânz și cină. Noua lor casă e relativ micuță dar foarte primitoare și masa de prânz merge destul de repede, pentru că servesc preparatele de la food truck (beef tagliate, steak sandwich și din astea) ce se fac rapid și în doar câteva minute pleci de acolo plin și gata să-ți continui ziua. Deci, e locul perfect dacă aveți nevoie de un prânz rapid în pauza de la birou. Pentru cină, în schimb, trebuie să vă faceți o rezervare înainte, momentan pentru 2 intervale de timp: 19-19:30 și 21-21:30. La cină, treaba se schimbă puțin, meniul fiind unul de tipul „author cuisine” și atunci preparatele ce pot fi degustate depind și de produsele locale și de sezon care se găsesc pe piață la un anumit moment. Dacă la prânz găsim preparatele de street food, cina Meat&Flame vă așteaptă cu un Steak de vită Angus, demi glace cu muștar și-un piure de cartofi cu trufe. Așa, ca exemplu.


Prânz practic și cină de răsfăț, cam asta ne propune noul Meat&Flame al echipei Cimbru. Îl găsiți pe strada Decebal 37 și musai să-i faceți câteva vizite pentru degustare.


 


0771293625


str. Decebal 37


www.facebook.com/cimbru.restaurant