Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/11/2018
Arhiva Zile si Nopti

Interferențe 2018

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Interferențe 2018 Share Interferențe 2018


În perioada 22-30 noiembrie, Festivalul Interferențe aduce 15 companii de teatru diferite din 13 țări din întreaga lume ce se vor reuni la Cluj sub tema din această ediție: război. Prin intermediul spectacolelor și a evenimentelor conexe, Interferențe își propune inițierea un dialog despre aniversarea celor 100 de ani de la sfârșitul Primului Război Mondial și despre diversele confruntări ale vremurilor noastre.

Avem în program 9 zile pline de spectacole și alte evenimente precum expoziții, lansări de carte, dialoguri, conferințe și concerte. Un moment care se remarcă din program este performance-ul piesei Elivira, adus de Piccolo Teatro din Milan și regizată și jucată de Toni Servillo, protagonistul filmului La Grande bellezza. Însă nu e o surpriză să aflii că Interferențe aduce piese de teatru de calitate la Cluj. Din evenimentele conexe amintim de expoziția ANATOMIA RĂZBOIULUI semnată Botond Részegh, o lucrare ce are ca inspirație efectele Primului Război Mondial ce pune accent pe lupta contrastantă din masele umane și individ.

Este a 6-a ediție de Interferențe și programul indică spre o săptămână+ plină. Puteți consulta programul complet pe www.interferences-huntheater.ro iar biletele se pot achiziționa online de pe biletmaster.ro și te sfătuim să nu dai skip la această ediție de festival. Nu uita că Interferențe are loc doar o dată la doi ani, așa că vei avea ceva de așteptat.

22-30 noiembrie

Cluj-Napoca

www.interferences-huntheater.ro

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută