1 Decembrie 2018 la Cluj-Napoca | Centenarul Marii Uniri

Ziua de 1 decembrie se sărbătorește în oraș, împreună, pentru că ni se pregătesc o grămadă de evenimente faine, doar pentru noi!


Și, având în vedere că vorbim și despre centenar, vă dați și voi seama că anul acesta programul de 1 decembrie va fi unul cu totul special, nu? De fapt, celebrarea începe chiar de vineri, ca să avem suficient răzgaz să ne bucurăm cum se cuvine de cât mai multe momente faine.


Programul e plin, dar am ales câteva lucruri interesante pe care ar fi fain să le punctăm. Mai întâi, vorbim despre spectacolul „Centenarul și Patinoarul ÎMPREUNĂ”, un moment în care copiii de la Clubul Vedetelor vor interpreta o serie de cântece patriotice pe 30 noiembrie, de la ora 18.30. Tot în această zi, Cinema Florin Piersic vă invită la „Centenarul filmului românesc” cu poiecția Pintea, în prezența lui Florin Piersic.


Și pe 1 decembrie, se lasă cu mult divertisment: ceremonii speciale, clasica defilare militară, spectacole de lumini și confetti, artificii, animație stradală și două concerte susținute de Holograf și Zdob și Zdub. Așa că, pe 30 noiembrie-1 decembrie chiar nu se stă în casă. Ne vedem prin Cluj!


30 noiembrie – 1 decembrie


Piața Unirii, Eroilor, Cinema Florin Piersic și alte locuri din Cluj