Sunsets New Year's Eve Special

Unii vor zice că e prea devreme, alții că e mult prea târziu, dar noi venim cu o întrebare: te-ai gândit ce să faci anul acesta de rev? Pentru că noi avem un pont mișto.


Îți poți petrece noaptea dintre ani la Cluj Arena, unde se va desfășura un super party pe 2 etaje (numărul 3 și 4, ca să fim mai exacți). Cei de la Sunsets pregătesc un bairam pe ritmuri de disco, house și techno, create de Dj Optick, The Model, Volt și Soulshaker, patru artiști care-și vor petrece revul cu tine, să se asigure că la capitolul „dans” nu-ți lipsește nimic. Nici la alte capitole nu stai rău dacă mergi la party-ul ăsta, pentru că organizatorii îți aduc inclusiv un foodtruck jos la intrare, în caz că te lovește foamea pe ringul de dans.


Acum, biletele. Trebuie să știi că ele sunt limitate (deci e cazul să nu stai prea mult pe gânduri) și se găsesc online pe bilete.ro, sau la Uman Shop la Iulius. Sunt 2 tipuri, Normal și VIP. Cei cu bilete tip Normal au acces la etajul 3, pe terasa care va avea și încălzitoare, bar, garderobă și mesele tip cocktail. Pe astea le găsești la 50 de lei. La cei cu bilete VIP adăugăm și accesul la etajul 4, o garderobă separată, canapele și mese pentru rezervare și un bufet suedez, totul la 120 de lei.


Ți-am zis noi că e pont mișto, așa că dacă vrei ca ultimele minute de 2018 și primele din 2019 să fie memorabile, ia-ți gașca și hai la Sunsets New Year's Eve Special!


31 decembrie


Cluj Arena


www.facebook.com/sunsets.experience