Samsara Foodhouse

Samsara Foodhouse are casă nouă, dar la nivel de bucătărie rămâne sursa noastră principală din oraș pentru mâncare sănătoasă, vegetariană și vegană.


Mâncarea e uneori e atât de gustoasă că trebuie să-ți pui întrebarea: oare e chiar așa de healthy? Da, este. Și asta din mai multe motive. În primul rând, bucătarii Samsara folosesc foarte des ingrediente ecologice pentru preparatele pe care le fac și au o afinitate clară pentru legumele proaspete de sezon. În plus, este printre puținele restaurante din oraș care folosește superalimente, foarte bogate în anumiți nutrienți pe care nu-i găsim în altă parte. Și tot conceptul acesta de bucătărie sănătoasă se traduce în diverse mâncăruri vegetariene și vegane. Le recomandăm și celor mai devotați carnivori să ia măcar o masă la Samsara. Nu zicem că se vor converti pe loc. Dar vor află că legumele nu trebuie să fie folosite doar ca garnitură.


Dar vă zicem un secret. Mâncarea ca mâncarea, dar noi avem o obsesie cu deserturile lor, în special cele raw vegane care sunt efectiv din altă lume. De fiecare dată când degustăm dintr-un raw cake avem o luptă interioară. Fără lapte? Fără cuptor? Cum? Este un mister sau un secret ținut sub cheie de către bucătarii Samsara, cu care am stat deja la o poveste pentru Chef a la Cluj. Din interviu, ne-am dat seama și care este secretul lor: prospețimea ingredientelor, care se simte în toate produselor. Ca să vezi.


Vă recomandăm să mâncați sănătos alături de Samsara Foodhouse!


Cardinal Iuliu Hossu, 3


0799 073 073


www.samsara.ro