Premierele săptămânii 23-29 noiembrie la Cinema One

 

 

Dacă săptămâna trecută am văzut „Moromeții 2, unde peste 70 de mii de oameni au făcut ca filmul românesc să fie cel mai bun debut pe marile ecrane din ultimele 25 de ani, săptămâna aceasta putem să-l ascultăm pe Benedict Cumberbatch care, după ce a fost vocea pentru Smaug din The Hobbit, e o nouă abordare  a versatilului Grinch.
Nu vorbim fără convingerea faptului că o să vă placă premierele cinematografice; de data aceasta filmele au un fir narativ diferit și niște scenarii mai mult decât interesante. Mai avem și un thriller, atipic, ușor feminist pe alocuri- include patru eroine în prim-plan-  deci, foarte ok dacă vrei să-ți suni prietenele și să mergeți la cinema "ca între fete".
Cinema One, gazdă perfectă ce găzduiește aproximativ 1500 de locuri, face ca experiența noastră la film să fie grozavă.

Iată care sunt premierele săptămânii:

Văduve 2D

Acțiunea filmului „Văduve” se desfășoară în orașul Chicago, într-o perioadă cu turbulențe politice și sociale. Atunci când patru tâlhari înarmați sunt uciși încercând să desfășoare un jaf exploziv, văduvele lor, având în comun datoriile rămase în urma activităților criminale ale soților lor morți, își iau soarta în propriile mâini pentru a putea crea un viitor în condițiile impuse de ele. Câștigătorii premiului Oscar, Iain Canning și Emile Sherman de la See-Saw Films sunt producătorii filmului,  împreună cu Steve McQueen și Arnon Milchan. Echipa de producție îl include pe editorul nominalizat la Oscar, Joe Walker („12 ani de sclavie”), designerul de producție câștigător al premiului Oscar, Adam Stockhausen, directorul de imagine Sean Bobbit („12 ani de sclavie”) și designerul de costume Jenny Eagan („Bestii fără națiune”).

Grinch 3D Dublat

Grinch este cel de-al optulea film de animație produs de Illumination și Universal Pictures. Bazat pe cartea clasică scrisă de Dr. Seuss, Grinch spune povestea unui morocănos cinic care se decide să fure Crăciunul, dar care e întors din drum de o fetiță care adoră Crăciunul. Amuzant, emoționant și frumos vizual, este o poveste universală despre spiritul Căciunului și despre puterea optimismului.
Filmul este în  3D și va rula în versiune subtitrată și dublată.
Pentru că, pe an ce trece, Crăciunul din orășelul Cinești devine tot mai colorat, mai agitat și mai zgomotos, deranjându-i, astfel, liniștea confortabilă în care viețuiește, Grinch decide să fure odată pentru totdeauna Crăciunul. Pentru asta, se va deghiza în Moș Crăciun, își va înhăma cei doi "reni" la sanie, și va purcede la treabă. În același timp, Cindy, o fetiță a cărei sărbătoare preferată e Crăciunul, plănuiește să-l prindă pe Moș Crăciun, ca să-i spună personal că este recunoscătoare pentru că are o mămică ce muncește din greu ca să aibă grijă de ea singură. Oare va reuși Cindy să-l prindă pe Moș Crăciun? Dar Grinch va reuși, oare, să reducă la tăcere micul orășel Cinești?

AVANPREMIERĂ. Diavolul în carne și oase 2D

Când ești mort, ești mort.
Cel puțin asta considera Megan, o fostă polițistă ce lucrează acum la morga unui spital din Boston, unde încearcă să scape de vicii și de un trecut tumultuos. O ședintă șocantă de exorcism scapă de sub control, curmând viața unei adolescente. Într-o noapte, după ce primește un cadavru complet desfigurat, Megan începe să aibă halucinații înfiorătoare. Acest film este un adevărat tur de forță în industria filmului horror. După ce vezi filmul, ai impresia că treci printr-o perioadă de convalescență.

Ne vedem la cinema?

Redactor Zile și Nopți,
Anna Antal