Elite Art Gallery ne arată ce #sepoARTĂ

În perioada 5 decembrie 2018 - 5 ianuarie 2019, Elite Art Gallery ne arată ce #sepoARTĂ.
 
Elite Art Gallery ne invita la un eveniment dosebit, o expoziție dedicată omului contemporan realizată cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Inspirată de stilul de viață actual, expoziția reunește obiecte aferente mai multor medii plastice: pictură, bijuterie, ceramică și ilustrație.
 
Theodor Grigoraș, Alexandru Bogdan, Antonia Osanu, Teodora Gavrilă, Marina Gabriela Soare, Ioana Streza și Brândușa Atena Dumitriu te vor convinge că obiectele acceptate drept creații artistice unicat pot depăși zona expozițională dobândind și o funcție decorativă practică. Dinamismul lucrărilor prezentate descrie foarte bine un prezent în care ceea ce este frumos este și adaptabil nevoilor de zi cu zi, gustul fiind modelat continuu de particularitățile prezentului. Lucrarea de artă se bucură astfel de o mai bună integrare în spațiul locuit și în dimensiunea socială.
 
La Elite Art Gallery #sepoARTĂ artă nu doar de sărbători, ci în fiecare zi, în acord cu activitățile specifice omului contemporan. Lucrările reflectă gusturile, nevoile și preocupările celui care poartă artă, nu doar se înconjoară cu ea, chiar dacă arta completează designul ambiental. #sepoARTĂ este despre devenirea ornamentului statement-operă de artă.
 
Expoziția va fi deschisă publicului în intervalul 5 Decembrie 2018 – 5 Ianuarie 2019 la Elite Art Gallery, Piaţa Naţiunile Unite, nr. 3-5, bl. B2, parter, București.