100 de ani de frumusețe pur românească. Vezi video-ul care îți arată cum s-a transformat frumusețea româncelor, în ultimul secol

Echipa He.R make-up a realizat un material video în care este ilustrată evoluția frumuseții românești, în ultimul secol. Acesta a înregistrat 2,363,023 de vizualizări în doi ani. Cu ocazia Centenarului României, vezi cum a evoluat frumusețea unora dintre cele mai frumoase femei din lume, româncele.


România este cunoscută ca fiind țara cu femei frumoase, chiar unele dintre cele mai frumoase din lume. Cu toate acestea, câți dintre noi știm cum arăta o româncă frumoasă, acum 70 de ani? Cei de la He.R make-up au realizat un videoclip care să ne arate ce înseamnă frumusețe românească, în perioada ultimului secol. „Acest videoclip a fost puternic inspirat de frumusețile românești care erau foarte cunoscute la acea vreme și, desigur, de unele evenimente politice care au fost foarte importante pentru un anumit deceniu. Chiar dacă stilul românesc îmbrățișează influențe diferite pe parcursul secolului, de la influențele franceze până la cele americane, stilul pentru fiecare deceniu este unic. În acest video puteți vedea viziunea noastră asupra acestui secol de frumusețe românească, pe frumosul nostru model românesc“, a declarat echipa He. R make-up, în descrierea materialului video de pe Youtube.


Echipa care a participat la realizarea acestui video este formată din: Ioana Chiper – model, Borza Oana Maria - machiaj, Seiche Julian – coafură, Spiridon Nicoleta - video și montaj, Andrei Bitiusca - muzică.


Ioana Mircea- Redactor-șef Zile și Nopți Brașov