5 TO DO în București 30 noiembrie - 7 decembrie 2018, de Horia Ghibuţiu

 

 

Mitică Popescu, la Nottara, Vineri, 30 noiembrie, ora 19.00
La 90 de ani de la premiera piesei lui Camil Petrescu, Teatrul Nottara propune publicului un Mitică Popescu nou-nouț. Un spectacol de și cu Dan Tudor, prin urmare, anticip succesul a public.

Moon Hotel Kabul, la Elvire Popesco, Vineri, 30 noiembrie, ora 20.00
Un foarte bun film românesc regizat de Anca Damian și scris de Lia Bugnar. Vi-l recomand cu căldură, povestea e uimitoare, cadrele deosebit de frumoase, iar actorii literalmente se întrec unii pe alții. Fain de tot.

Spărgătorul de Nuci şi Cele Patru Tărâmuri, la Grand Cinema & More, Vineri, 30 noiembrie, ora 20.00
Genul de film pentru care aș da cu plăcere în mintea copiilor, fie și doar ca să o văd pe Zâna Fondantelor (interpretată de Keira Knightley), care conduce Tărâmul Dulciurilor! Un nou film Disney, distribuit de Forum Film România.

Concert Alexandru Andrieș, la Unteatru, Marți, 4 decembrie, ora 20.00
Un cadou fabulos chiar și pentru cei care nu cred în proximul Moș Nicolae: Alexandru Andrieș cântă într-o seară de neuitat, alături de Maria Ioana Mintulescu, Berti Barbera, Călin Grigoriu și Sorin Romanescu.

Dragostea celor trei portocale, la Palatul Național al Copiilor, Miercuri, 5 decembrie, ora 19.30
Aș merge fără să preget la acest basm tragicomic după o schiță de Carlo Gozzi, adaptat de Carlotta Pansa și Michele Modesto Casari. Pentru spectacol în sine, dar și pentru unul dintre marii mei preferați, Adrian Ciobanu.