Winter Outlet | Pentru o întreagă iarnă

 

 

Dacă mai înainte spuneam că iarna se aproprie iar asta ne face să visăm la pârtiile din Les Deux Alpes, Bad Gastein sau Zermatt, ei bine, se pare că a fost o minicună nevinovată- iarna e aici. Nu parafrazăm pe nimeni, ci vă îndemnăm: Pe schiuri, că se filmează!
Sportul de iarnă se practică deja. Novice sau nu, fără ”doar și coate”, sportul intensifică metabolismul și te ajută să arzi între 500 sau 600 de calorii într-o oră. Orice mișcare vei alege să faci iarna aceasta, trebuie să șii că vei reduce riscul bolilor de inimă sau al infarctului.  

Dacă te îndoiești de alegerea echipamentelor potrivite și nu ai certitudinea calităților tehnice ale acestora, poți apela la consilierea dată de cineva profi în acest domeniu: Winter Outlet.
Magazinul deține cel mai mare stoc pentru tot ceea ce înseamnă schiuri și clăpari. Ceea ce trebuie să știți, este că  produsele preferate marca Raven și Pathron sunt disponibile acum și pe cel.ro

Mai iscusiți decât spiridușii, membrii echipei s-au aprovizionat și cu noi bețe marca Cober. Folosite pentru balans și propulsie de schi, acestea completează echipamentul oricărui schior.

Mai mult, acum câteva zile au ajuns noile produse de la Kilpi. Noi deja am pus ochii pe niște geci Asimetrix! Dar voi?

Ne vedem aici?

Adresă: Bulevardul Brașovului 68, Săcele 505600
Număr telefon: 0753393132
www.winteroutlet.ro
www.winteroutlet.hu