Hai la săniuș. S-a deschis pârtia de săniuș din Poiana Brașov

Cei care nu practică schiul se pot bucura de săniuș pe derdeluș pe pârtia din Poiana Brașov, singura din ţară special amenajată. Pârtia de săniuş are lungimea de 140 de metri, este prevăzută cu nocturnă şi are 120 de săniuţe pentru închiriat. În aceeaşi zonă, care este cu circuit închis, se mai află patru piste de tubing şi o zonă amenajată pentru copiii cu vârsta sub 10 ani, în care se găsesc figurine din burete şi un carusel. Pista de săniuş şi de tubing este dotată cu o bandă rulantă de urcare.

Pentru accesul pe acest derdeluș, copiii vor achita 25 de lei pe oră, la care se adaugă 10 lei pentru a avea acces și la banda transportoare care te urcă pe derdeluș. Adulții trebuie să plătească 30 de lei pe oră, pentru acces și alți 15 lei pentru bandă.

Pentru o zi întreagă pe pârtia de săniuș, un adult trebuie să plăteasc 95 de lei din care, 60 de lei biletul de acces şi 35 de lei banda rulantă. Copiii vor achita pentru o zi întreagă 70 de lei din care 45 de lei biletul de acces, plus 25 de lei banda.