Băile Balvanyos - Stațiunea cu izvoare terapeutice și peisaje spectaculoase!

Dacă după un an plin, tot ceea ce-ți dorești e un loc cât mai îndepărtat de zgomotul orașului, unde să te poți relaxa și odihni în voie, atunci Băile Balvanyos sunt o alegere cum nu se poate mai potrivită.

Balvanyos se află în judeţul Covasna, la nord-vest de Târgul Secuiesc şi e o staţiune renumită pentru izvoarele sale minerale, dar şi pentru cadrul natural minunat pitoresc. Aerul ozonat, izvoarele minerale, emanațiile vulcanice, bazinele din lemn cu apă rece, centrul spa modern, numeroasele tratamente balneare ce pot trata diferite tipuri de afecțiuni, sala de fitness, băile cu aburi, parcul de aventuri, restaurantele sau camera salină, fac din această zonă un colț de rai în inima pădurii, în care relaxarea se îmbină perfect cu sănătatea.

Și dacă vrei să te convingi că într-adevăr e o destinație care merită vizitată, ține de cont și de numeroasele atracții turistice din împrejurimi care nu-ți vor lăsa timp să te plictisești: peștera Puturoasa, grota cu Alaun, grota Ucigașă, Cimitirul Păsărilor, Tinovul Bufnitor, Băile Apor, ruinele cetății Balvanyos sau Lacul Sfânta Ana. Dacă îți plac drumețiile și abia aștepți să pornești într-o nouă aventură, în Balvanyos ai numeroase trasee de parcurs.