Premierele săptămânii 7-13 decembrie, la Cinema One

 

 

Sigur a venit Moș Nicolae c-un set generos de role de film pentru că săptămâna asta vom vedea, de la creatorii filmului Asterix și Obelix-Misiune:Cleopatra, o comedie savuroasă și apoi un nou Robin Hood care aduce a Assassin’s Creed și e produs de Leonardo DiCaprio. Să nu uităm de adaptarea cinematatografică a cărții care a impresionat mulți adolescenți, Mașinării Infernale.

Cinema One, gazdă perfectă ce găzduiește aproximativ 1500 de locuri, face ca experiența noastră la film să fie grozavă.

Mașinării Infernale 3D

Filmul este o adaptare după seria de cărți scrisă de Philip Reeve.
La mii de ani după ce civilizația a fost distrusă de un eveniment cataclismic, omenirea s-a adaptat, și și-a dezvoltat un nou mod de a trăi. Acum, orașe gigantice mobile cutreieră Pământul, prăduind nemilos orășelele mai mici pe tracțiune.
Tom Natsworthy (Robert Sheehan) se vede nevoit să lupte pentru propria supraviețuire după ce dă peste o fugară extrem de periculoasă – Hester Shaw (Hera Hilmar). Cei doi, atât de diferiți, încât drumurile lor nu ar fi trebuit să se încrucișeze niciodată, formează o alianță imposibilă care va schimba viitorul omenirii.
Filmul e o nouă aventură de proporții epice, regizată de Christian Rivers (King Kong), realizator de efecte vizuale laureat cu Oscar. Lui i se alătură cineaștii triplu laureați cu Oscar pentru trilogiile The Hobbit și The Lord of the Rings, Peter Jackson, Fran Walsh și Philippa Boyens, care au scris scenariul.

 Moș Crăciun în misiune 2D Dublat

Se aproprie Crăciunul iar spiridușii s-au îmbolnăvit. Ei, ca să nu se îmbolnăvească și Moș Crăciun de grija acestor, merge repede- repejor pe Pământ pentru  găsi un leac; știe că doar așa va izbuti și va reuși să le facă și să le aducă cadouri celor mici. Odată ajuns acolo, trebuie să găsească de grabă câţiva aliaţi, ca să-l ajute şi să salveze magia Crăciunului.

Robin Hood 2D

O legendă are întotdeauna un început, iar noua aventură „Robin Hood” aduce pe marile ecrane o altfel de poveste a renumitului erou.
Robin din Loxley (Taron Egerton), un misionar care își pierde întreaga identitate din cauza războiului, și camaradul sau Moorish (Jamie Foxx) plănuiesc împreună o revoltă fără precedent împotriva reprezentanților corupți ai coroanei britanice într-o acțiune amețitoare care îmbină confruntările epice cu o poveste de dragoste memorabilă. O producție Summit Entertainment și Appian Way/ Safehouse Pictures, în asociere cu Thunder Roads Films, filmul “Robin Hood” are premieră pe marile ecrane din țară începând cu 7 decembrie. Ce zici de un film cu un supererou de Ev Mediu?!

Anna Antal,
Redactor Zile și Nopți