City Events: 7 - 13 decembrie 2018

Află care sunt evenimentele din perioada 7 - 13 decembrie 2018!

CONCERT: Balkan Taksim & Vagabond Sessions (project preview), marți, 11 decembrie, ora 21:00

Balkan Taksim concertează marți la Control Club, lansând și un nou videoclip care a fost creat în cadrul proiectului Vagabond Sessions, proiect ce propune o serie de zece videoclipuri în care muzicieni români cântă ad-hoc în locuri neconvenționale, spre surprinderea pasagerilor și a trecătorilor. În episodul pilot, Balkan Taksim susține un mini-concert într-un tren InterRegio.

TÂRG: Dichisar de Iarnă, 8-9 decembrie, 10:00:-20:00

„Dichisar de Iarnă” vine în acest weekend la Impact Hub cu o selecții generoasă de cadouri de Crăciun, de creație românească: de la mănuși funky, globuri atipice, haine, genți, la bijuterie contemporană sau cosmetice naturale. Anul acesta, Dichisar a devenit cel mai mare târg de design și handmade din București, găzduind creațiile a peste 90 de expozanți la fiecare ediție.

CONCERT: Dincolo de colind, miercuri, 12 decembrie, ora 19:00

Institutul Cultural Român organizează un concert de colinde contemporane în interpretarea ansamblului de muzică nouă SonoMania. Vor fi prezentate, în primă audiție, lucrări semnate de zece tineri compozitori români, inspirate din colinde românești compuse de Béla Bartók. Concertul are loc în sala „George Enescu”a Universității Naționale de Muzică București.