5 TO DO în București, de Horia Ghibuţiu

O serie nouă de evenimente la recomandarea lui Horia Ghibuțiu, producătorul emisiunii matinale de la Rock FM.

Vineri, 7 decembrie, ora 20.00: Pulverizare, la Apollo111

Știu că am mai recomandat acest spectacol, dar pentru regie, pentru oglinda care li se va pune în față corporatiștilor din sală, pentru Ada Galeș, care se întrece pe sine, vă îndemn să-l vedeți!

Sâmbătă, 8 decembrie, ora 16.30: Dacii liberi, Cinema Muzeul Țăranului

Documentarul regizat de Monica Lăzurean-Gorgan și Andrei Gorgan e altfel. Vă invit să vă convingeți, o să vă pună pe gânduri abordarea realizatorilor, fiți pe pace, n-are de-a face cu balivernele de pe Internet!

Sâmbătă, 8 decembrie, ora 19.00: Treapta a noua, la Bulandra

Premiera piesei regizate, traduse și adaptate scenic de Anca Maria Colțeanu, după textul lui Tom Ziegler, e unul dintre evenimentele stagiunii de toamnă de la Bulandra. Musai de văzut!

Sâmbătă, 8 decembrie, ora 18.00: Dragoste 1. Câine, la Elvire Popesco

Regizorul Florin Șerban a făcut furori cu „Eu când vreau să fluier, fluier”, dar mie mi s-a lipit de suflet cu filmul „Box”. Acum, putem vedea prima parte a unei trilogii cu o atmosferă specifică filmografiei respectabile a lui Florin.

Duminică, 9 decembrie, ora 19.00: Papagalul mut, la TNB

Regizorul de film Nae Carnafil semnează regia (și ilustrația muzicală) a acestui spectacol pe care se poate paria liniștit că va fi unul dintre hiturile stagiunii. Distribuție și echipă tehnică de excepție, ce mai vreți?