Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/12/2018
Arhiva Zile si Nopti

Orașul Faptelor Bune se redeschide, pentru al treilea an consecutiv, în Piața Universității din Capitală

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Orașul Faptelor Bune se redeschide, pentru al treilea an consecutiv, în Piața Universității din Capitală Share Orașul Faptelor Bune se redeschide, pentru al treilea an consecutiv, în Piața Universității din Capitală


Primăria Municipiului București, prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, în colaborare cu Radio ZU, organizează, în perioada 15 – 21 decembrie, în Piața Universității din Capitală (pe esplanada cu statui), cea de-a treia ediție a campaniei umanitare – Orașul Faptelor Bune. În cadrul evenimentului, devenit deja traditie, oameni de radio, reprezentanți ai Primăriei Municipiului București și artiști îndrăgiți vor lucra împreună pentru a aduce magia sărbătorilor de iarnă în cât mai multe case din România.

Astfel, timp de o săptămână, 8 dintre DJ-ii Radio ZU se vor muta într-o casă special construită în Piața Universității și vor avea ca misiune să realizeze cât mai multe fapte bune. Cele 8 vedete care vor locui în Orașul Faptelor Bune sunt: Daniel Buzdugan, Mihai Morar, Răzvan Popescu, Flick „Domnul Rimă”, Raluca Benavides, Emma, Tea Teodorescu și Adi Mihăilă „The Hitman”. 

Pe parcursul evenimentului, domiciliul acestora va fi în Piața Universității, acolo unde vor avea la dispoziție o combinație de studio de radio și apartament, care va conține toate lucrurile de care cei 8 au nevoie pentru a își duce misiunea la bun sfârșit: microfoane, mixer, dormitoare, dușuri, o bucătărie mică, o zonă de relaxare și o echipă de colegi gata să îi ajute pentru a împlini cât mai multe dorințe. Totul se va întâmpla în direct, 24 de ore din 24.

Ca și în anii trecuți, cele mai cunoscute voci de la Radio ZU îi vor îndemna pe români să privească în jurul lor și, daca vor putea ajuta pe cineva care are nevoie, să o facă. Celor 8 DJ li se vor alătura unii dintre cei mai cunoscuți artiști români care vor veni în Orașul Faptelor Bune și vor susține concerte acustice, într-un spațiu special amenajat din Piața Universității. Evenimentul Orașul Faptelor Bune își propune să fie punctul de plecare al acestei inițiative, iar, împreună, românii din întreaga țară să înfăptuiască România Faptelor Bune

Cei care vor dori să se implice, vor putea consulta platforma disponibilă pe  www.radiozu.ro, acolo unde se vor putea înscrie atât cei care au nevoie de ajutor, cât și cei care sunt dispuși să ajute.

Radio ZU și Primăria Municipiului București, prin creart, au împlinit peste 600 de dorințe în primii doi ani de desfășurare a campaniei umanitare. La primele două ediții s-au strâns fonduri de aproximativ 700.000 de euro. În plus, au existat cazuri care au necesitat ajutor punctual de electrocasnice, electronice sau obiecte vestimentare care, de asemenea, au fost acoperite. Mai mult decât atât, mobilierul din Casa Radio ZU a fost oferit la finalul primei ediții unor copii nevoiași din mai multe orașe din țară.

Vino și tu să îi saluți pe cei 8 DJ în Piața Universității, în perioada 15 – 21 decembrie, sau urmărește-i și ajută-i pe www.radiozu.ro

Orașul Faptelor Bune se redeschide, pentru al treilea an consecutiv, în Piața Universității din Capitală

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută