Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/12/2018
Arhiva Zile si Nopti

Concert caritabil la Hard Rock Cafe susținut de elevii școlii de muzică Sonore We, alături de Irina Sârbu & band

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Concert caritabil la Hard Rock Cafe susținut de elevii școlii de muzică Sonore We, alături de Irina Sârbu & band Share Concert caritabil la Hard Rock Cafe susținut de elevii școlii de muzică Sonore We, alături de Irina Sârbu & band


Sâmbătă, 22 decembrie, de la ora 21:00, elevii școlii de muzică Sonore vor susține un concert de colinde la Hard Rock Cafe, în scop caritabil. Cele mai frumoase colinde din repertoriul românesc și internațional vor fi interpretate, fie cu vocea sau la pian, de micuții care și-au dorit, prin muzică, să îl ajute pe Alexandru Ene, un tânăr de 14 ani, diagnosticat cu cancer osos. Alături de ei, pe scenă, vor urca Irina Sârbu și trupa sa care au decis să suțină cazul lui Alexandru și să încurajeze, astfel, inițiativa copiilor.

Perioada sărbătorilor de iarnă dezvăluie mereu povești de viață impresionante. Așa este și cazul lui Alexandru, un copil pentru care luptă alți copii. Elevii școlii de muzică Sonore au decis să cânte cu tot sufletul pentru ca povestea lui Alex să aibă un final fericit. La doar 14 ani, Alexandru trece prin suferințe greu de imaginat. De mai bine de un an se află internat la o clinică din Istanbul, unde se luptă să învingă, pentru a doua oară, boala cruntă care i-a marcat copilăria. În septembrie 2017, cu un avion-ambulanță, Alexandru a ajuns, de urgență, în Turcia, aproape paralizat, fiind operat imediat. Ultimele 14 luni au însemnat pentru el un șir lung de tratamente, investigații minuțioase, ședințe de chimioterapie și imunoterapie, etc. care să îl ajute să învingă tumoarea depistată  pe coloana vertebrală. Alexandru continuă să lupte pentru viață, iar fiecare zi care trece este un pas înainte către normalitate. Mai multe detalii despre cazul lui Alexandru, precum și noutăți despre starea sa, sunt disponibile aici: https://www.ajutacopiii.ro/2017/10/02/alexandru-ene/ .

Concert caritabil la Hard Rock Cafe susținut de elevii școlii de muzică Sonore We, alături de Irina Sârbu & band

Pentru a-și arăta sprijinul, 20 de elevi ai școlii de muzică Sonore și-au dorit să susțină un concert dedicat lui Alexandru. Astfel, pe 22 decembrie, la Hard Rock Cafe, începând cu ora 21:00, cu emoție și bucurie totodată, toți bucureștenii sunt așteptați cu drag la concertul de colinde pregătit de comunitatea artistică Sonore We. Alături de copii, pe scenă vor urca Irina Sârbu și band-ul său, ce au ales să susțină cazul lui Alexandru printr-un recital deosebit, care promite să vă emoționeze și să vă introducă și mai mult în atmosfera sărbătorilor de iarnă. Intrarea la eveniment se va face pe baza unei donații de minim 20 de lei. Suma obținută va fi oferită integral Fundației Ringier, pentru acest caz.

Concert caritabil la Hard Rock Cafe susținut de elevii școlii de muzică Sonore We, alături de Irina Sârbu & band

Școala de muzică Sonore (www.school.sonore.ro) este, înainte de toate, o comunitate artistică unde toți elevii sunt încurajați să se dezvolte prin muzică. Misiune școlii este de a crea legături puternice între oameni, prin muzică, de a-i ajuta pe elevi să se descopere pe ei înșiși prin cursurile oferite, dar și de a oferi posibilitatea fiecăruia să își descopere talentul.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută