Alexandra Crăciun | S-a mai deschis un Form

Mi-am dat seama că nu v-am scris niciodată despre „viața de noapte”, dar sincer să vă spun, nici nu prea aș putea să-mi dau cu părerea că nu prea cunosc (și din câte aud, nici nu prea sunt variante pentru ăștia de vârsta mea). Când merg, merg în Form. Mai un „Luciri optzeciste”, mai un concert cu Moonlight Breakfast, dinastea. Îmi place Form Space pentru că e mare și-mi dă senzația că-s ok cu ieșirile în caz de incediu. Și îmi mai place pentru că-i design de-a lui Gosho, știți voi, fiecare cu stolul lui.


Și uite că, în consecință, tot despre-un Form o să vă povestesc. Situația-i așa: trebuia să îi duc o tavă lui Chef Horia Simon și mi-a zis că ne vedem în Piața Unirii, unde a fost Shelter. Uitasem complet că acolo s-a deschis noul FORM Café și-am zis că no, ăsta-i un semn, trebuie să intru. Și intratul ăla de 5 minute s-a transformat în tot felul de povești și în mutatul tuturor întâlnirilor mele din ziua aia acolo.Mă așteptam să fie gol, cu puțini oameni și fără cine știe ce atmosferă. Așa cum e de obicei în locurile în care abia s-au deschis porțile. Dar de data asta, mare mi-a fost mirarea că-am găsit un vibe relaxant și fain, cu un zumzet foarte mișto și așa nu știu, un spirit tineresc și energizant în același timp. Cred că-i un loc numai bun de o cafea, de câteva ore de lucru și de mâncat o treabă super bună de la Meat Busters (sper să binevoiască totuși să pună niște cartofi cinstiți, că se fac de rușine cu ăia congelați… serios?).


Băi, e super fain locul. De mers cu prietenii, de ieșit așa lejer la o bere și o muzică bună și poate un eveniment (că văd că există spațiu dedicat și pentru mici concerte). Mâncare bună, servire amabilă, prețuri cinstite și muzică faină. Serios. Să le faceți o vizită. See you there.