Nuntă la Palat 2019

Anul 2019 începe în forță! În perioada 11-13 ianuarie, adică fix atunci când ne dezmeticim cu totul după sărbători, Nuntă la Palat revine cu „101 motive de bucurie”.


Așadar, Muzeul de Artă Cluj-Napoca va fi locul perfect în care cei care-și pregătesc marele eveniment își pot găsi cele necesare pentru a se asigura că ziua asta va fi perfectă! Despre cum a luat naștere acest eveniment puteți citi chiar în următoarele pagini din revistă, unde avem un interviu cu Anca Gălădean, organizator Nuntă la Palat, care ne-a povestit mai multe despre cum a început toată povestea.


Dar să revenim la evenimentul aici de față. Nuntă la Palat 2019 nu este doar un simplu târg de nunți, ci o adevărată resursă pentru viitorii miri care doresc ca ziua lor specială să fie perfectă din toate punctele de verede. Anul acesta ne propune și o temă foarte mișto care ne trezește interesul: Retro Glam Weddings, un subiect despre care se va vorbi în mai multe momente ale târgului, așa că dacă vreți să știți mai multe despre ce înseamnă o nuntă retro glam, musai să treceți pe la Muzeul de Artă!


La târg vă așteaptă peste 100 de firme, toate gata să vă dea o mână de ajutor în orice aveți nevoie. Ai nevoie de niște invitații speciale? Cele de la Dana Roșu sunt exact ce-ți trebuie. Vrei o nuntă cu o temă rustică, eventual în aer liber? Vanilla Events te ajută să o concepi. Te-ai săturat să te uiți la poze cu decorațiuni florale și chiar nu mai ai idei de ce vrei? Cei de la Atelier Filomena Brisc sunt gata să vină ei cu propuneri. Lista poate continua și pe toți îi găsiți într-un singur loc: la Nuntă la Palat 2019! Luați-vă câteva ore și cunoașteți live aceste firme care vă pot ajuta să organizați o nuntă de vis!


 


11-13 ianuarie


Muzeul de Artă Cluj-Napoca


www.facebook.com/nuntalapalat