Sunsets New Year's Eve Special with Optick & The Model

Tocmai ți-am sugerat 8 evenimente foarte mișto pentru rev, dar alea au fost doar de încălzire. Mai avem acum un party super fain, despre care vă vorbim mai pe larg. Îi zice „Sunsets New Year's Eve Special” și ar trebui să te gândești serios să-ți iei bilete. Agurmentele principale:


1. Așa îți poți petrece noaptea dintre ani la Cluj Arena, unde se va desfășura acest super party;


2. Distracția are loc pe 2 etaje (numărul 3 și 4, ca să fim mai exacți);


3. Cei de la Sunsets pregătesc un soundtrack pe ritmuri de disco, house și techno, create de Dj Optick, The Model, Volt și Soulshaker;


4. Va fi un foodtruck jos la intrare, în caz că te lovește foamea pe ringul de dans, fugi până jos, ciugulești ceva și hopa – ești din nou în mijlocul petrecerii cât ai zice „truck”.


Acum, biletele. Trebuie să știi că cele VIP sunt oficial SOLD OUT, dar nu e neapărat cazul să te întristezi. Mai ai o șansă cu cele de tip „NORMAL” pe care le găsești online pe bilete.ro, sau la Uman Shop la Iulius. Cu aceste bilete, ai acces la etajul 3, pe terasa care va avea și încălzitoare, bar, garderobă și mesele tip cocktail. Toate astea la 50 de lei.


Ți-am zis noi că e pont mișto, așa că dacă vrei ca ultimele minute de 2018 și primele din 2019 să fie memorabile, ia-ți gașca și hai la Sunsets New Year's Eve Special!


31 decembrie


Cluj Arena


www.facebook.com/sunsets.experience