Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/12/2018
Arhiva Zile si Nopti

Noul Hotel de Gheaţă de la Bâlea Lac se deschide duminică

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Noul Hotel de Gheaţă de la Bâlea Lac se deschide duminică Share Noul Hotel de Gheaţă de la Bâlea Lac se deschide duminică


Începând de duminică, 23 decembrie, noul Hotel de Gheaţă de la Bâlea Lac va fi deschis pentru vizitatori. Responsabilii Proiectului de Marketing Turistic „Hotel of Ice – Bâlea Lac” au respectat şi în acest sezon tradiţia, astfel că turiştii dornici de aventură şi inedit se pot bucura de unicul hotel de gheaţă din partea de sud est a Europei încă din Ajunul Crăciunului.

Chiar dacă inaugurarea oficială a întregului complex va avea loc în prima parte a lunii februarie a anului viitor, deţinătorii Hotelului de Gheaţă au pregătit un eveniment complex pentru a marca aşa cum se cuvine deschiderea celui de-al paisprezecelea sezon de distracţie de la Bâlea Lac. Astfel, în premieră pentru acest proiect, restaurantul amenajat în holul principal al Hotelului de Gheaţă, va fi beneficiarul unei festivităţi de inaugurare. Ice Restaurant „Ferdinand 1 al României” va fi deschis în mod oficial, duminică seara, în jurul orei 19, în cadrul unei festivităţi la care invitatul principal va fi ES Dipl. Jose Miguel Menchaca Pinochet, ambasadorul Republicii Chile în România.

Cu acest prilej, la restaurant va fi prezentat şi un meniu special dedicat Centenarului Marii Uniri, ce cuprinde câteva specialităţi culinare din toate provinciile geografice şi istorice ale României Mari. De asemenea, oaspeţii ce vor alege să mănânce aici vor avea la dispoziţie şi preparatele rafinate deja binecunoscute, disponibile în meniurile din sezoanele trecute, servite pe platouri de gheaţă.

Cum este şi normal, deschiderea Hotelului de Gheaţă din „inima” Masivului Făgăraş înseamnă şi sosirea primilor turişti ce vor înnopta în camerele ineditului obiectiv. Rezervările pentru cazare şi privilegiul de a fi printre primii temerari ce doresc să experimenteze somnul la – 2 grade Celsius în Hotel of Ice Bâlea Lac 2018 – 2019, au fost efectuate în urmă cu luni bune, turiştii din Marea Britanie fiind şi în acest an, campioni la acest capitol.

Construcţia celui de-al paisprezecelea Hotel de Gheaţă de la Bâlea Lac a început în 6 decembrie. Spre deosebire de anii trecuţi, de această dată, în paralel cu debutul lucrărilor la Hotelul de Gheaţă, a început şi ridicarea „satelitului” (complexul de igluuri). Hotelul de Gheaţă şi igluurile sunt ridicate în imediata apropiere a Staţiei de Telecabină de la Bâlea Lac, tot în aceeaşi zonă urmând a fi construită şi Biserica de Gheaţă.

Hotelul de Gheaţă din acest sezon va avea 16 camere duble (în acest moment, sunt finalizate si dotate 12 camere) şi un restaurant cu o capacitate de 60 de locuri. „Satelitul” de igluuri va avea patru camere duble.

Tema proiectului din acest sezon este “Frozen Love”, deţinătorii dorind să promoveze dragostea şi pasiunea pentru natură, aer curat, drumeţie montană şi Masivul Făgăraş în timpul anotimpului rece.

Cei ce doresc să-şi rezerve o cameră la cel mai nou Hotel de Gheaţă de la Bâlea Lac sau să afle informaţii suplimentare despre proiect, pot telefona la numărul 0269523111, ori pot accesa pagina de internet www.hotelofice.ro.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută