Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/12/2018
Arhiva Zile si Nopti

Îngrijirea tenului în sezonul rece

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Îngrijirea tenului în sezonul rece Share Îngrijirea tenului în sezonul rece


Salonul Glowartist oferă servicii de cosmetică medicală bazându-se pe echipamente profesioniste de ultimă generație, pe produse de foarte bună calitate, profesioniste, pe diagnoză și pe sfaturi primite după tratamentele salonului.

Pe lângă cadourile lunare, multiplele servicii de cosmetică, manichiură, pedichiură, epilare cu zahăr, Glowartist își atrage clientele cu servicii de diagnoză gratuită, sfaturi pentru fiecare tip de ten și sfaturi pentru problemele descoperite.

Și pentru că și reprezentanții sexului masculin trebuie să fie răsfățați, salonul are o linie masculină de tratamente și produse speciale.
Tratamente pentru adolescenți, tratamente de cuplu sau de tipul mamă fiică/fiu, relaxare totală într-o oază a evadării, cu toate acestea Glowartist își întâmpină doritorii de răsfăț și frumos.

Sezonul rece este ideal pentru regenerarea și reînnoirea tenului. În această perioadă nu doar garderoba trebuie schimbată, dar și rutina zilnică de îngrijire a pielii. Iată câteva noțiuni importante cu ajutorul cărora poți să ai un ten luminos și în zilele răcoroase!

După expunerea constantă la radiațiile UV, în timpul verii, este necesară realizarea unui diagnostic al tenului de către un specialist în dermato-cosmetică. Specialistul are rolul de a căuta soluțiile ideale pentru ca tenul tău să fie mereu radint și plin de vitalitate. De asemenea, îți oferă consilieră cosmetică de care are nevoie tenul tău.

Cel mai important pas este de a detecta problemele cauzate de soare, de a stabili gradul de deteriorare a pielii, și de a realiza un tratament potrivit tipului tău de ten.

1. Hidratare intensă

În anotimpul răcoros pielea are nevoie de o hidratare intensă deorece vântul deshidratează cu ușurință. Astfel, se recomandă utilizarea unor produse cosmetice care conțin substanțe care au proprietatea de a lega apa în țesuturi, cum ar fi acidul hialuronic, vitamine etc. Aceste ingrediente au rolul de a menține vitalitatea și elasticitatea tenului. De asemenea, produsele folosite trebuie alese în funcție de tipul de ten. Pentru ten gras, mixt și normal se aleg produse fără ulei, sub formă de gel, iar pentru pielea uscată se aleg produse cu consistență grasă.

2. Scapă de tenul lipsit de vitalitate!

Din luna octombrie se poate realiza microdermabraziunea cu diamante. Această procedură îndepărtează celulele moarte de la suprafața pielii, astfel are loc regenerarea de la interior spre suprafață. După realizarea procedurii pielea are o capacitate mult mai crescută de a absorbi substanțele active aplicate pe tegument. Din acest motiv se recomandă, după efectuarea tratamentului de microdermabraziune, să se realizeze și un tratament de mezoterapie virtuală unde sunt aplicate anumite seruri și concentrate active, care hidratează, regenerează, și redau vitalitatea tenului.

3. Nu uita de fotoprotecție!

Cremele de fotoprotecție nu trebuie utilizate doar în sezonul cald, când ne expunem la soare, ci și în anotimpul rece deoarece radiațiile UV sunt prezente pe tot parcursul anului. Chiar și în această perioadă trebuie să alegi creme hidratante cu SPF, care oferă protecție împotriva fotoîmbătrânirii cutanate.

4. Antioxidanții

Vitamina C este un antioxidant puternic care luptă cu radicalii liberi, astfel protejând sănătatea pielii tale. Vitamina C trebuie utilizată și topic, nu doar oral.
Derivatul vitaminei A, retinolul accelerează exfolierea pielii, producând noi celule, și de asemenea diminuează ridurile fine. În prima fază trebuie să începi cu cantități mici după care să mărești treptat concentrația pentru ca pielea să se obișnuiască. Nu uita să folosești cremă cu SPF în timp ce utilizezi retinolul, pentru că este fotosensibilizant!

INFORMAȚII ȘI PROGRAMĂRI LA

TEL. 0770 338 522
TG. MUREȘ, STR. CALARASILOR NR.51, ETAJ 1
WWW.GLOWARTIST.RO

 GLOWARTIST

Îngrijirea tenului în sezonul rece

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută