Sarah Brightman vine la București pe 21 octombrie 2019

Sarah Brightman, cea mai de succes soprană din lume, vedeta cu recorduri impresionante la albumele vândute va fi prezentă la București cu ocazia turneului mondial „HYMN: Sarah Brightman în concert”.

Evenimentul va avea loc la Sala Palatului, pe 21 octombrie, ora 20.00.

”Cred că fanii ar trebui să… aștepte neașteptatul!" – a declarat Sarah Brightman înainte de începerea turneului mondial ,,HYMN: Sarah Brightman în Concert’’ care va debuta în America de Sud și va cuprinde peste 125 de spectacole pe cinci continente.

Sarah Brightman, îmbrăcată în Swarovski

Pentru a spori atractivitatea și magia concertelor sale, Sarah Brightman colaborează cu celebra firmă ”Swarovski”, special pentru acest turneu mondial. Costumațiile sale de scenă, impresionante, sofisticate, create și elaborate până în cel mai mic detaliu, dar și tiarele orbitoare vor avea în componență cristale Swarovski. Fanii vor avea posibilitatea de a lua acasă un ”memento” strălucitor dintr-o varietate de produse personalizate din linia de produse ce poarta semnatura lui Sarah, linie creată, confecționată manual și impodobită cu cristale de la Swarovski.

Mai multe informații despre acest parteneriat atât de special, vor fi dezvăluite în lunile următoare

A fost lansat noul album Sarah Brightman - ,,HYMN’’

Sarah Brightman a lansat pe 9 noiembrie 2018 cel de-al cincisprezecelea album al său, intitulat HYMN (Decca Gold/Universal Music Group). HYMN este prima înregistrare de studio a artistei de la lansarea în 2013 a albumului ”Dreamchaser”, care a dominat topurile internaționale, Sarah Brightman fiind pionierul stilului clasic crossover, fiind și nominalizată la premiile GRAMMY pentru mai multe Discuri de Platină cucerite prin vânzarea de albume.

„Sunt atât de încântată să împărtășesc bucuria apariției acestui album cu toți fanii mei din întreaga lume” – a declarat artista. ”HYMN este incitant de eclectic, cuprinzând stiluri diferite de muzică, și aștept cu nerăbdare sa interpretez piesele cele noi cu ocazia turneului mondial. Fiecare proiect musical al meu a venit din inimă, din acea emoție care mă însoțește pretutindeni și am vrut să dăruiesc cântece care sa sune foarte frumos și înălțător. Pentru mine <> sugerează bucuria deplină, un sentiment de speranță și lumină, ceva familiar și sigur, și sper că sentimentul rezonează prin muzica mea”.

Sarah Brightman s-a întors în studioul de înregistrari în 2016 pentru a începe sa lucreze la HYMN împreună cu producătorul și colaboratorul de lungă durată Frank Peterson, cel care a influențat în mod semnificativ producția a opt înregistrări definitorii ale artistei, inclusiv Dive [1993], Fly [1995], Timeless (Time To Say Goodbye) [1997], Eden [1998], La Luna [2000], Harem [2003] și Symphony and Winter Symphony [2008]. HYMN, avand tematică spirituală, este o colecție inspirată de melodii orchestrate, centrate pe cor, despre a cărei înregistrare Brightman spune că a simțit-o ca fiind extrem de liniștitoare în acest moment al vieții ei. Albumul a fost înregistrat în ultimii doi ani în Hamburg, Miami, Londra, Vancouver, Los Angeles, New York și Budapesta.

Tonalitatea mistica și înălțătoare a lui HYMN este stabilită cu melodia sa de titlu - o melodie a formației britanice prog-rock Barclay James Harvest. Albumul cuprinde, de asemenea, melodii ale unor compozitori moderni precum Eric Whitacre, muzicianul și compozitorul japonez Yoshiki ("Miracle") și DJ-ul german Paul Kalkbrenner ("Sky and Sand"). Albumul se încheie cu o nouă interpretare a celebrului duet Sarah Brightman - Andrea Bocelli, "Time to Say Goodbye", cântând versuri scrise chiar de ea, pentru prima dată în limba engleză.

Cunoscută pentru gama ei de trei octave și pentru pionieratul mișcării muzicale clasice-crossover, Sarah Brightman a acumulat vânzari globale de peste 30 de milioane de unități. Singurul artist care a ajuns simultan în primele poziții atât în topurile Billboard de muzică de dans cât și în cele ale muzicii clasice, Brightman a câștigat peste 180 de premii de aur și platină în peste 40 de țări. Ea este, de asemenea, cunoscută pentru apariția din The Phantom of the Opera, a cărui coloana sonoră s-a vândut în peste 40 de milioane de exemplare în întreaga lume. Duetul său cu Bocelli, "Time to Say Goodbye", a devenit un succes internațional care a vândut 12 milioane de exemplare în întreaga lume. Albumele lui Brightman, Eden, La Luna, Harem și Symphony, au ajuns toate în primele pozitii ale topurilor Billboars și au fost insotite de turnee mondiale. În plus, Brightman a concertat și la multiple evenimente prestigioase, precum Concertul din 2007 pentru Diana, Jocurile Olimpice de la Barcelona din 1992 și Jocurile Olimpice de la Beijing din 2008.

Puteți vizita www.sarahbrightman.com pentru mai multe informații.

Biletele s-au pus în vânzare de pe 14 decembrie și pot fi achiziționate de la casa de bilete a Sălii Palatului și online pe vandbilete.ro, entertix.ro, iabilet.ro, eventim.ro, bilete.salapalatului.ro.  Biletele au prețuri cuprinse între 750 lei și 150 lei.