Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/01/2019
Arhiva Zile si Nopti

Te spun, dacă nu vii în Deane’s, că ai pistrui pe sân și mă faci să par nebun

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Te spun, dacă nu vii în Deane’s, că ai pistrui pe sân și mă faci să par nebun Share Te spun, dacă nu vii în Deane’s, că ai pistrui pe sân și mă faci să par nebun


 

 

Dacă activitatea celebrului  pictor Henri de Toluse-Lautrec nu poate fi încadrată în vreo categorie schematică fiindcă originalitatea lucrărilor corespunde personalității sale extrem de bizare, îndrăznesc să spun același lucru despre formația (aproape omonimă) Toulouse Lautrec.

Dacă trupa ar avea vreo definiție în dicționar, cred că ar fi așa: 1.cuvânt care descrie un grup de oameni pasionați de muzică, femei și absint. 2 (adjectival) oamenii Toulouse Lautrec– deși predestinați studiului academic și educației alese, viața i-a aruncat ’’în păturile mai cârpite ale societății’’. Muzica lor e ca soluție salvatoare.

 

Te spun, dacă nu vii în Deane’s, că ai pistrui pe sân și mă faci să par nebun   

În prima poză îl avem pe pictorul Henri de Tolouse-Lautrec
credit photo: www.driehausmuseum.org

Te spun, dacă nu vii în Deane’s, că ai pistrui pe sân și mă faci să par nebun

În a doua poză îi vedem pe cei de la Toulouse Lautrec

Trupa a fost influențată, inițial, de John Lewis Brown. Ei ascultă: Kasabian, Radiohead, Muse. Din mediul românesc: Robin and the Backstabbers și The Mono Jacks care au cântat aici și o vor mai face pe 24 februarie!

Toulouse Lautrec nu are în repertoriu cover-uri, iar Cătălin (solistul și chitaristul trupei) a spus de nenumărate ori că este ciudat să cânți ceea ce a simțit altcineva, dar că reușesc să ofere noi abordări muzicale respectivelor partituri muzicale.

Inima vieții culturale și sociale irlandeze, ajunsă direct în Centrul Vechi al Brașovului, pe cea mai circulată arteră pietonală din oraș, Deane’s este un reper și deja un simbol al orașului. Dacă n-ar fi existat scriitorul irlandez Bram Stoker, n-am fi avut o poveste atât de bună despre Dracula; iar dacă n-ar fi existat Deane’s, Brașovul ar fi fost mult mai sărac cultural.
Deane’s Irish Pub & Grill are un caracter interesant fiindcă locul nu doar întregește oameni faini, ci și evenimente de natură polivalentă (de la concerte, la quiz-uri și seri de karaoke).

Stay tuned:

Concert Toulouse Lautrec, 20 ianuarie, ora 20.30
Preț bilet : 40 lei + 3 lei comision online
Cumpără bilete

De asemenea, nu uita de:

Voucher de 50 lei Deane’s Irish Pub & Grill cu doar 30 lei

Profită acum de o ofertă exclusivă Zile și Nopți! Cumpără un voucher în valoare de 50 lei cu doar 30 lei valabil la cel mai popular pub din Brașov: Deane’s Irish Pub & Grill!

Ne auzim aici?

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută