Slayer susține ultimul concert în România pe 10 iulie 2019, în cadrul Metalhead Meeting

SLAYER va susține ultimul în România pe 10 iulie 2019, la Arenele Romane din București, în cadrul Metalhead Meeting, concert de face parte din turneul mondial de adio prin care trupa dorește să le mulțumească fanilor care au fost alături de ea aproape patru decenii.

De asemenea, cu ocazia acestui eveniment se vor aniversa și 15 ani de METALHEAD în România!

Dacă ar fi să ne gândim la formații care nu mai au nevoie de nicio prezentare, cu siguranță Slayer ar fi una dintre acestea. Slayer se numără printre titanii muzicii, nu doar ai metalului. Este formația care a influențat sute de alte formații, este formația care a cristalizat thrash metalul, dar și care a influențat genurile extreme ale metalului, mulți artiști ai scenei black și death metal numind Slayer printre principalele lor influențe.

Formații precum Gojira, Slipknot, Pantera, Kreator, Mayhem, Darkthrone, Behemonth sau System of a Down nu ar fi sunat la fel fără Slayer, Kisser de la Sepultura declarând că fără Slayer formația din Brazilia nu ar fi existat. Cu un album, “Reign in Blood”, care a influențat irefutabil scena death metal, Slayer a dat naștere indirect mai multor subgenuri metal. Controversele nu au întârziat să apară, mai ales când tematica predilectă a versurilor făcea trimitere la criminali în serie, la holocaust, la crimele naziștilor sau la diavol și infern. Interziși, acuzați ca simpatizanți ai ideologiei naziste sau ca practicanți ai satanismului, Slayer au creat controverse din Statele Unite până în India, iar totul a început în 1981.

După 37 de ani în care au făcut una dintre cele mai brutale, șocante și agresive forme de muzică, numărându-se printre cele patru formații care au definit un întreg gen muzical, fiind o formație cu care alte trupe de primă mână sunt comparate, după 12 albume de studio lansate, multiple înregistrări live, compilații, clipuri live, două box set-uri, cu aproape 3000 de concerte în toate colțurile lumii, cu nenumărate premii și cinci nominalizări la premiile Grammy din care două câștigate, cu Discuri de Aur și cu propria expoziție la The Smithsonian, dar și cu prezențe în sute de reviste, cu trauma pierderii unui membru fondator, toată această istorie, toată această epocă Slayer, una dintre cele mai mari formații de thrash/metal/punk din toate timpurile se apropie de final.

Componență Slayer 2019:

Tom Araya  - voce, bas
Kerry King - chitară
Gary Holt - chitară
Paul Bostaph - tobe

Biletele s-au pus în vânzare prin iabilet.ro la următoarele prețuri:

– South of Heaven (pe teren, fără loc, în fața scenei) – 280 lei în earlybird, 300 lei în presale și 330 lei la intrare + taxe 10 lei

– Premium (cu loc) – 240 lei în earlybird, 260 lei în presale și 280 lei la intrare + taxe 10 lei

– Acces General (cu loc) – 190 lei în earlybird, 210 lei în presale și 230 lei la intrare + taxe 10 lei

Perioada earlybird este limitată la primele 1000 de bilete.

Pentru biletele „cu loc”, accesul se face doar prin parc, prin lateralele arenei. Pentru biletele de pe Teren, accesul se face pe la porțile de jos din parc. Biletele oferă participanților acces doar în categoriile în care și-au cumpărat bilet. La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă comisionul de emitere bilet de 10 lei. Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit doar în zona Teren, dar însoțiți de un adult care are bilet.

Biletele s-au pus în vânzare în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00 – 22:00), Berăria H, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet și pe terminalele Selfpay din toată țara.

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii, sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM