Nou în oraș: Biutiful

Pe 3 ianuarie 2019 s-a deschis restaurantul Biutiful, o reinventare a fostului local Biutiful Downtown din Centrul Vechi (pe care probabil vi-l amintiți de acum câțiva ani) și care vine și cu o reinterpretare într-o notă contemporană a noțiunii de pub. Localul se află în zona Timpuri Noi, pe Splaiul Unirii, la parterul clădirii de birouri TN Offices 1.

Cu un decor fantezist, în care clasicul se îmbină cu modernul (canapele Chesterfield, vegetație suspendată și corpuri de iluminat retro într-un decor industrial: pereți de beton arhitectural, plase metalice decorative, instalații de bere și țevi la vedere), Biutiful încearcă să își păstreze aceeași imagine pe care a avut-o din totdeauna, de local versatil, în continuă schimbare și cu o ritmicitate anume, care promovează un mod specific de petrecere a timpului liber: de la prânz și cină, până la petreceri și concerte.

Din lanțul Biutiful mai fac parte și terasa de vară Biutiful by the lake (Șos. Nordului 7-9) și terasa de pe malul mării Biutiful by the sea (din Mamaia).

Adresa: Splaiul Unirii nr. 165,
tel.: 0737297297,
program: L-V: 16:00-00:00, S, D: 11:00-00:00,
www.biutiful.ro.