Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/01/2019
Arhiva Zile si Nopti

Nou în oraș: Biutiful

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Nou în oraș: Biutiful Share Nou în oraș: Biutiful


Pe 3 ianuarie 2019 s-a deschis restaurantul Biutiful, o reinventare a fostului local Biutiful Downtown din Centrul Vechi (pe care probabil vi-l amintiți de acum câțiva ani) și care vine și cu o reinterpretare într-o notă contemporană a noțiunii de pub. Localul se află în zona Timpuri Noi, pe Splaiul Unirii, la parterul clădirii de birouri TN Offices 1.

Nou în oraș: Biutiful

Cu un decor fantezist, în care clasicul se îmbină cu modernul (canapele Chesterfield, vegetație suspendată și corpuri de iluminat retro într-un decor industrial: pereți de beton arhitectural, plase metalice decorative, instalații de bere și țevi la vedere), Biutiful încearcă să își păstreze aceeași imagine pe care a avut-o din totdeauna, de local versatil, în continuă schimbare și cu o ritmicitate anume, care promovează un mod specific de petrecere a timpului liber: de la prânz și cină, până la petreceri și concerte.

Nou în oraș: Biutiful

Din lanțul Biutiful mai fac parte și terasa de vară Biutiful by the lake (Șos. Nordului 7-9) și terasa de pe malul mării Biutiful by the sea (din Mamaia).

Adresa: Splaiul Unirii nr. 165,
tel.: 0737297297,
program: L-V: 16:00-00:00, S, D: 11:00-00:00,
www.biutiful.ro.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută