Distracția răsună în Munții României cu Winter Tour

Vine weekendul, pui placa sau skiurile în mașină și vrei să mergi pe munte, dar nu știi unde. Vremea e numai bună și zăpada din belșug, dar ai vrea mai mult decât să te dai câteva ture pe pârtie. Nimic mai ușor: Winter Tour ți-a făcut program de weekend din ianuarie până în martie. O gașcă funky te așteaptă să te alături distracției, în fiecare final de săptămână, pe altă pârtie din munții României, cu premii, concursuri, muzică bună, après-ski parties și multe alte provocări. Cu siguranță o să ai parte de un weekend de neuitat!

Va fi ușor să găsești pe pârtie lounge-ul Winter Tour pentru că freamătă de lume și voie bună. E posibil ca fetele din gașcă să te ia la dans. Oricum, muzica e bună, iar băieții de la bar te așteaptă cu băuturi calde, bere și alte licori care te vor încălzi. Și pentru ca lucrurile să fie și mai fun, gașca Winter Tour și partenerii îți pregătesc zilnic tot soiul de concursuri cu premii. Trebuie doar să te înscrii și să îți demonstrezi abilitățile pentru a ajunge faimos pe pârtie.

Ollie Jumps, o provocare pentru cei mai pricepuți plăcari sau slalomul paralel cu spatele pentru schiori le aduce câștigătorilor premii de la Corona. Coroana te premiază și pentru cel mai haios selfie postat pe pagina noastră de Facebook. Sprint la deal, dar și alte concursuri surpriză vin cu vouchere valorice Hervis ca premii, iar bezinăriile Mol îi premiază pe cei mai buni la bulgăreală sau la plin viteză, jocul care te provoacă să fii primul la… băut ceaiul sau băutura caldă din paharul Fresh Corner. Și pentru că siguranța e importantă și când te distrezi, în cadrul Winter Tour primești gratuit asigurarea de accidente de la Allianz-Țiriac special creată pentru iubitorii sporturilor de iarnă.

Distracția nu se termină aici. După o zi de schiat, se lasă cu petrecere. La fel ca pe pârtiile din străinătate, la lounge-ul Winter Tour te așteaptă cele mai tari après-ski parties unde poți să cunoști lume nouă și să împărtășești experiențele de pe pârtie. C DJs vor face atmosferă pe weekend de weekend. DOC & Deliric, Exile și DJ Nasa și Vlad Dobrescu au zis și ei deja prezent și te așteaptă să te distrezi cu ei la Bușteni, Azuga, Predeal, Straja și Transalpina.

 

Transport și aplicație pentru distracția la munte

Noutatea sezonului este Busul Winter Tour care te duce din Cluj-Napoca la baza pârtiei, dimineața devreme. Vei avea skipass-ul deja cumpărat pentru a nu mai sta la cozi, te poți distra liniștit la après-ski party și să te întorci seara acasă fără griji, fără a mai avea grija condusului.

Avem și aplicație, prima din România cu ski track gratuit. Aplicația te lasă să asculți trei radiouri în timp ce te dai, să ceri ajutor în caz de urgență și, binențeles, poți urmări programul Winter Tour. O poți descărca, gratuit, atât de pe Google Play, cât și de pe App Store.

Winter Tour Italia

Cireașa de pe tort a Winter Tour: o super săptămână la schi în Alpii Italiei. Dacă vrei să închei perfect sezonul de schi poți să petreci în aceași notă 7 zile în stațiunea Madonna di Campiglio, la 2.500 de metri altitudine. Asta înseamă 50.000 m2 de suprafață schiabilă, 57 instalații de urcare, 4 snowparkuri pentru toate nivele de experiență și multe party-uri. Pachetul costă 489/euro de persoană, iar rezervările se fac online pe site-ul Winter Tour (https://www.wintertour.ro ). Norocoșii care ne însoțesc pe pârtiile din România au șansa, în fiecare weekend, să câștige o astfel de excursie. Hai cu noi pentru un sezon de schi memorabil!