Liquor Store Cluj

Gata-s sărbătorile, deci cel mai probabil ai rămas cu stocul personal de alcool epuizat. Doar au trecut și sărbătorile pe vechi, ocazie în care mai prelungim și noi atmosfera asta de vacanță care ne place așa de mult.


Ei bine, dacă vrei să-ți refaci stocul și să stai liniștit că ai alături de tine acele sticle de alcool importante pentru zile negre, noi avem o soluție: Liquor Store Cluj, magazinul cu cea mai largă gamă de băuturi din oraș. Presimțind parcă nevoia noastră de o bere sau un vin la ore târzii, Liquor Store Cluj este non-stop, deci la orice oră te poți duce să-ți comperi ce-ți trebuie (nu doar în materie de alcool, ci și soft drinks necesare pentru cocktailuri). Liquor Store Cluj oferă sticlele lor la prețuri accesibile, mult sub cele pe care le găsești la magazinul de pe colț. Un pic de mobilizare și-ți iei băutura preferată la un preț redus.


Recapitulare: când ai nevoie de alcool, la orice oră și de oricare ar fi, treci pe la Liquor Store Cluj și aruncă un ochi. Sigur nu pleci cu mâna goală.


www.facebook.com/liquorstorecluj