Free in Cluj

Saturday with FriendsCei de la Espresso Studio își continuă seria de „băut cafea bună pe muzică faină de lounge” numită „Saturday with Friends”. Așa că, pe 2 februarie ia-ți prietenii la o cafea și o doză de relaxare, pentru că de ambianță și muzică se va ocupa Julian M. Evenimentul începe de la ora 11 (dimineața, să fie clar).


 


Florina Ilis - Cartea numerilor la ClujEditura Polirom şi Book Corner Librarium vă invită marţi, 5 februarie, de la ora 18.00, la lansarea volumului „Cartea numerilor” de Florina Ilis, apărut de curând în colecţia „Fiction LTD” a Editurii Polirom.Limbik FrequenciesColectiva Gazette ne așteaptă pe 1 februarie la party, asta după ce are loc deschiderea expoziție Limbik Frequencies la Plankton Gallery. Vă recomandăm să vizitați și expoziția înainte.Lansare 07:07 - cu sufletul în estJoi, 7 februarie la ScoutHouse va avea loc lansarea cărții 07:07 de Andrei Lasc, un jurnal de călătorie conceput în timpul unei călătorii în Asia a autorului.


 


Lecturi în Atelier | Robert Gabriel ElekesSeria „Lecturi în Atelier” continuă! Pe 3 februarie suntem așteptați la o întâlnire cu Robert Gabriel Elekes în Atelier Cafe, pentru o lectură din volumul său de poezii intitulat „o dronă care mă vrea în sfârșit doar pe mine”. Evenimentul începe de la ora 19.