Winter Tour

Dacă tot e vremea așa mișto, ar fi păcat să nu profităm de ea și să ne relaxăm cu niște ore bune de schiat! În cazul în care nu știi unde să mergi, nu te stresa: cei de la Winter Tour ți-au creat un calendar din ianuarie până în martie! În fiecare weekend, echipa te așteaptă pe câte o pârtie din România.


Bine, bine, dar de ce să te iei după calendarul lor când ai putea tu să-ți alegi pârtiile? Simplu, Winter Tour te așteaptă cu o grămada de lucruri faine precum concursuri care se lasă cu premii mișto, muzică bună, apres-ski parties și tot felul de provocări. Există concursuri pentru diferite nivele de „expertiză”, așa că nu trebuie să-ți faci griji. Adică, există inclusiv un concurs de băut ceaiul în care cine termină cel mai rapid cana cu ceai cald câștigă. Sunt oportunități pentru toată lumea.În plus, dacă te alături distracției Winter Tour poți profita și de noul Bus Winter Tour care te va duce din Cluj-Napoca chiar la baza pârtiei dis de dimineață. Skipass-ul v fi deja cumpărat, deci nu trebuie să te mai complici cu statul la coadă, poți să mergi direct pe vârf. A da, era să uităm: este în joc și o săptămâna la schi în Italia. Winter Tour te poate premie cu 7 zile de vis în Madonna di Campiglio. Dacă ești prezent la fața locului, poți câștiga și tu o astfel de excursie. Sau, poți profita de pachetele de pe site-ul Winter Tour care costă 489 euro de persoană.


Te-am convins? Uite calendarul Winter Tour: 2-3 februarie (Predeal), 5-6 februarie (Buscat), 9-10 februarie (Straja), 16-17 februarie (Cavnic), 23-24 februarie (Muntele Mic), 2-3 martie (Transalpina). Ne vedem pe pârtie!


www.wintertour.ro