Spectacol de dans contemporan


Fabrica de Pensule ne invită pe 16 februarie la Planet Dance, un spectacol de dans contemporan care „trebuie dansat și nu analizat”.Spectacolul este adus la Cluj de către Unfold Motion, o companie de dans contemporan din Timișoara, fondată în 2013 de Lavinia Urcan, cea care a creat și coregrafia Planet Dance, împreună cu echipa de dansatori. Performance-ul este realizat de Oana Mureșan, dansatoare si coregrafă, Alina Ștefan, dansatoare independentă și membră a trupei Unfold Motion și de Oana Vidoni, actriță la Teatrul German de Stat din Timișoara si colaboratoare Unfold Motion, iar muzica îi aparține lui Ovidiu Zimcea.


Compania Unfold Motion este implicată activ în viața culturală din Timișoara și din țară, colaborând în trecut cu diverși artiști din mai multe domenii: teatru, dans, muzică, arte vizuale și design. Prin „Planet Dance”, compania își dorește să aducă dansul contemporan mai aproape de public larg, să-i cunoască secretele și să se lase inspirat de mișcările libere de pe scenă. Mai mult, compania organizează regulat și o serie de cursuri de dans contemporan pentru copii și adulți.


Dar publicul din Cluj are acum o ocazie unică de a cunoaște mai bine dansul contemporan și echipa Unfold Motion. Spectacolul de 45 de minute reprezintă oportunitatea perfectă pentru cei neinițiați să descopere această artă. Și, de ce nu, să o și învețe.


16 februarie


Fabrica de Pensule


www.facebook.com/unfoldmotion