Booha Bar

Bei ca-n studenție


În momentele în care simțim puțină nostalgie pentru perioada studenției, dăm o fugă pe Piezișă și ne oprim la Booha Bar, unul dintre cele mai mișto baruri din Cluj. Asta pentru că știm că aici putem să bem cât ne ține și nu ne simțim deloc guilty pentru asta.


Bine, mulți oameni renunță la astfel de preocupări după ce au terminat cu școala și au un job, dar nouă ni se pare perfect ok ca, măcar ocazional, s-o ardem studențește pe Piezișă. Mulți clujeni (născuți sau nu în Cluj) au crescut alături de Booha, povestind până-n zori cu oameni noi și vechi, dansând la petreceri sau stând la soare ore întregi când vremea era frumoasă. Așa că, vă recomandăm ca în această săptămână să le faceți o vizită și să vă bucurați de atmosfera Booha. Bucurați-vă de câteva beri, pahare de vin, sau shot-uri interminabile cu prietenii. Bine, nu vă zicem noi cum să petreceți, dar dacă serile voastre la Booha seamănă măcar puțin cu ale noastre, vă recomandăm ca vizita să aibă loc într-o zi de weekend. Și să beți multă apă.


 


Încearcă @ Booha BarLa Booha găsești cam tot ce-ți vrea inimioara, inclusiv pizza, în cazul în care te lovește foame. Cafeaua de la Booha e sfântă în timpul zilei, un produs al lor pe care-l puteți lua și acasă dacă vreți să-l preparați și singuri. În rest, vă puteți face de cap cu o gamă destul de largă de beri (inclusiv versiuni cu siropuri, mai dulcegi, dar în sensul bun), sau cocktailuri. Dacă sunteți în impas, staff-ul vă ajută cu sugestii.


Str. Piezișa 19
www.facebook.com/boohabar