Pauzele noastre de masă n-au fost veci atât de delicioase! Ce se întâmplă acolo la Stradale e o nebunie culinară, una delicioasă care preia lucrurile noastre preferate de la dish-urile tip street food (gustul și „viteza” de servire) și le incorporează într-un local stylish.


Pe scurt, Stradale este făcut fix pentru a te ajuta cu mesele din timpul săptămânii. În weekend este, din păcate, închis. Pe de o parte înțelegem de ce, pe de altă parte ar merge și în weekend câteva bunătăți de pe acolo. În fine, să revenim. Poți lua aici micul dejun începând cu ora 8.30 și până la 10, iar prânzul până la ora 17, căci după restaurantul se închide. Meniul se tot schimbă, așa că și cei care mănâcă mai des la Stradale nu prea pot să spună că „s-au plictisit” de mâncarea de aici. Selecția e variată, există și două variante de meniul zilei (vegetarian sau normal), iar stilul ăsta de „împinge-tava” face ca tot procesul să meargă super rapid.


E de mers la Stradale, clar. Mănânci bine, suficient ca să ai energia să termini ziua cu bine. Sperăm, totuși, ca la un moment dat să mai deschidă și în weekend. Măcar o dată.


 


str. Someșului, 14


0742 624 885


www.facebook.com/stradalecluj