Restaurant Shanghai

Cel mai bun restaurant chinezesc din oraș are peste 20 de ani de când ne încântă cu preparatele lui delicioase. Restaurantul Shanghai este un ajutor de nădejne în acele momente când ți-e foame, ai pofte de ceva bun, și eventual nici nu vrei să ieși din casă.


Fie că ne bucurăm de atmosfera minunată de la restaurantul de pe Calea Turzii, ne luăm ceva rapid de la unul din localurile tip Shanghai Express, sau ne comandăm direct acasă, mâncarea de la Shanghai sigur te va mulțumi. Rețetele sunt create în colaborare cu un partener chinez, astfel încât gustul pe care-l regăsim la Shanghai să fie cât mai fidel bucătăriei tradiționale chinezești.


Shanghai vine și cu o mulțime de oferte mișto pentru oaspeți. De exemplu, februarie este declarată luna căsătoriei, așa că perechile care sărbătoresc aniversarea luna asta primesc o ofertă de 1+1 gratis. În plus, cei născuți în februarie primesc o reducere de 50% din prețul a 4 preparate comandate. Uite niște motive extra de vizitat Shanghai.


Cât despre mâncare, singura problemă ar fi că e cam greu să alegi, fiind efectiv zeci de preparate incluse în meniu. Problemă foarte gravă, așa e. Se găsește ceva pentru mai toate gusturile și preferințele culinare, inclusiv ceva dulce pentru finalul mesei. Ori, poți profita de meniurile zilei, ca să nu mai stai cu ochii în meniu. E valabil în timpul săptămânii și include o supă, un fel principal și garnitură. Totul la 20 de lei.


Răsfățați-vă chiar azi cu ceva delicii de la Shanghai!


Calea Turzii 42


0264 442027


www.restaurantshanghai.ro