Măi, nu ne înțelegeți greșit. Ne plac și preparatele tradiționale de la noi, dar trebuie să recunoaștem că avem așa un „soft spot” pentru Indigo și preparatele lor indiene.


De fapt, adorăm să mergem la Indigo. Restaurantul ne place de la A la Z: ambianță, decor și, mai ales, mâncarea. E foarte ușor să înlocuiești grătarele sau clasicul șnițel cu ceva carne gătită în tandoor, curry delicios și alte minunății de pe acolo. Dar știm și de ce ne place așa de mult mâncarea Indigo: condimentele. Condimentele astea indiene sunt absolut fantastice și fac din orice dish o adevărată experiență culinară. Puține alte bucătării sunt așa de bogate la capitolul condimente și cele care au, parcă tot nu se compară cu gustul preparatelor tradiționale indiene.


Meniul Indigo te poartă prin aproape toată cultura culinară Indiei și ne așteaptă cu preparate potrivite atât pentru cei cu gusturi exotice, cât și pentru cei mai puțin aventuroși sau care doar încep să descopere această parte a gastronomiei internaționale. Încercați, de exemplu, un Kasoori Methi Tikka, piept de pui nepicant, marinat cu smântână dulce și schinduf. Sau dacă mergeți în zona mai de „specialitate”, un Sheekh Kebab de miel (Kebab din carne tocată de miel condimentată și pregătită în Cuptorul Tandoori) merge la fix. Atenție, preparatul acest este destul de picant, dar dacă puteți duce, e un răsfăț!


Dish-uri cu carne sau vegetariene, foarte picante sau deloc, toate se găsesc în meniul Indigo!


P.S. Au și o ofertă mișto de Sf. Valentin.


str. Piezisa Nr. 10


0740 910 688


www.facebook.com/IndigoRestaurant