Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/02/2019
Arhiva Zile si Nopti

Câștigă un city break în Europa și o mulțime de premii! Votează top 10 Zile și Nopți

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Câștigă un city break în Europa și o mulțime de premii! Votează top 10 Zile și Nopți Share Câștigă un city break în Europa și o mulțime de premii! Votează top 10 Zile și Nopți


Zile și Nopți te trimite în vacanță în Europa și îți oferă o bicicletă, un smartphone și 20 de vouchere în valoare de 100 de lei valabil pe site-ul https://www.iabilet.ro/. Tot ce trebuie să faci e să votezi. Punem preț pe gusturile și opinile tale și te lăsăm pe tine să decizi care sunt cele mai bune restaurante, cele mai tari cluburi, evenimente și festivaluri și unde măncânci cele mai gustoase preparate.

Votează în perioada 1 februarie – 15 martie 2019, pe http://www.zilesinopti.ro/top10 și câștigă!

Nominalizarea câștigătorilor se face prin tragere la sorți, pe 22 martie 2019, ora 13.00! Aceasta va fi transmisă live pe pagina de Facebook www.facebook.com/zilesinopti.

Când ai fost ultima dată în vacanță? Ieși din rutină și ia-ți partenerul sau pe cine vrei tu și destinede-ți mintea și simțurile într-un City Break în Europa. Tot ce trebuie să faci e să votezi, iar plata las-o în grija noastră.

Votează Top 10 Zile și Nopți

  Credit foto: https://ttc.com/destinations/europe/

Credit foto: https://ttc.com/destinations/europe/ 

Vine primăvara și e de ieșit cu bicicleta! Vrei să simți bătăia vântului în față și să te bucuri de aerul de primăvară? Câștigă o bicicletă și trăiește mixul ăsta pe pielea ta.

Votează Top 10 Zile și Nopți

Câștigă un city break în Europa și o mulțime de premii! Votează top 10 Zile și Nopți

Credit foto:https://bit.ly/2t1rOci

Dacă telefonul nu te mai ascultă în cele mai importante momente  și funcționează greu, e cazul să îl schimbi! Nu trebuie să te enervezi și pentru asta.

Votează Top 10 Zile și Nopți și câștigă un telefon nou.

 Câștigă un city break în Europa și o mulțime de premii! Votează top 10 Zile și Nopți

Credit foto: https://wrctr.co/2WzqPh6 

Ești sufeltul petrecerii și ți-ai da toții banii pe intrarea le evenimente. Ori dacă n-ai fost niciodată sau destul de răruț și ți-ai dat seama că ti-ar plăcea să mergi la un event. Noi îți venim în ajutor și oferim 10 vouchere a câte 100 de lei fiecare, valabile pe site-ul iabilet.ro. Tot ce ai tu de făcut este să intri pe site și să votezi.

Votează Top 10 Zile și Nopți

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută