Pachete promoționale cu până la -58% discount în cel mai mare centru de înfrumusețare?!

 

 

La Nomasvello Coresi ai tratamentul pe care îl meriți! Vorbim despre cea mai mare rețea de centre de înfrumusețare din lume, specializată în epilare definitivă și terapii faciale (riduri, linii de expresie, pete solare și acnee) care utilizează lumina intens pulsată (IPL).

Cei de aici ne pun la dispoziție un pachet promoțional care face parte din abonamentele cu până la -58% discount. Vorbim despre 5 ședințe Proskin+ 5 ședințe Rejuvenare care costă nu mai mult de 850 lei!

Terapia Proskin - are rolul de a efectua o curățare în profunzime a tenului, prin care toate impuritățile, celulele moarte și punctele negre sunt eliminate.
Rejuvenarea facială - fiindcă printre factorii care accelerează procesul de îmbătrânire se numără: expunerea la soare, vântul, sau căldură excesivă, trebuie să știți că puteți beneficia de acest tratament până în luna mai. Deși rezultatele sunt vizibile după primele ședințe, tratamentul complet presupune 8-12 sesiuni consecutive, repetate la un interval de 21 de zile. Rejuvenarea facială cu IPL ajută la crearea naturală de noi fibre de colagen și elastină, care reconstruiesc microfibrele din alcătuirea dermului și a epidermului.

New year, New me!