Top 5 evenimente 8-21 februarie 2019

Avem câteva recomandări pentru tine în următoarea perioadă!

1. Stand Up Maraton x4

Filarmonica Banatul Timișoara te invită la "Stand Up Comedy Maraton x4!" pe 9 februarie, de la ora 19.00. Vor urca pe scenă patru comedianți îndrăgiți, cu sute de showuri live în portofoliu, Gabriel Gherghe, BOBI Dumitraș, Victor Drăgan și Petrică Iștoc, toți patru trecuți, căliți și apreciați atât de juriul cât și de publicul iUmor.

2. British Blues Legend

Norman Beaker Band revine la Reflektor Venue pe 11 februarie, ora 21.00, într-un show fix la un an de la prima apariție pe scena clubului. Că Norman Beaker a fost inclus în Blues Hall of Fame nu mai e o noutate, așa că nu mai ai nevoie de nici un alt motiv ca să vii la concertul ăsta.

3. Incanto Quartetto vă invită la vals

Formația de cameră Incanto Quartetto, adică Ovidiu Rusu-vioară, Nada Petrov-vioară, Veaceslav Mînzat-violă și Marius Bernecker-violoncel, susține pe 12 februarie, de la ora 19.00, concertul ”Invitație la vals” în Sala Multifuncțională a Consiliului Județean Timiș. Invitați: balerinii Alina Mihai si Alin Radu. Moderator: Cristian Rudic. Intrarea este liberă.

4. Cine strigă "Oh, Ramona!"?

Comedia „Oh, Ramona!” de Cristina Jacob, ajunge în cinematografe din 14 februarie. Va rula de la ora 18.00 și la Iulius Mall.

“Un film despre noua generație de tineri români, dar europeni, globali, care trăiesc după modele și stiluri de comportament vestice, indiferent unde s-ar afla. Viața lor, a celor din jurul nostru, este pe zi ce trece tot mai occidentală. Până și vocabularul, tot mai romglez, ne arată forța acestui fenomen.”, declară Cristina Jacob, care a optat pentru o echipă internațională de actori talentați: Bogdan Iancu, Aggy K. Adams, Holly Horne, Basil Eidenbenz, Leonardo Boudreau, Andromeda Godfrey, Melanie Ebanks, alături de Smiley, Feli, Andrei Ciobanu, Cristina Ich, Laura Giurcanu, Gina Pistol, Gabriel Jugaru, Howard Dell și Alex Coteț.

5. Speed-folk-freak-punk

Trupa maghiară Bohemian Betyars concertează pe 21 februarie, la Club Reflektor, de la ora 21.00. Înființată în 2009, trupa se autointitulează „speed-folk-freak-punk”, ceea ce caracterizează spectacolul „nebun” al trupei Bohemian Betyars și diversitatea muzicală. Temele melodice sunt condimentate cu elemente din melodiile maghiare, balcanice și țigănești. Intrarea: 20 de lei.