Top 5 concerte luna februarie

Chef de un concert?  Avem câteva recomandări pentru tine în următoarea perioadă! 

1. Adam Ben Ezra, Multi-instrumentistul

Adam Ben Ezra va susține un concert la Timișoara, la Club Capcana pe 8 februarie, începând cu ora 20.00. Termenul „multi-instrumentist” este adesea mult prea folosit, dar în acest caz ar putea fi cel mai potrivit. Inspirându-se din diverse personalități, precum Bach, Sting și Chick Corea, Adam a luat decizia de a crea compoziții actuale, indiferent de instrumentul folosit. Fie că interpretează materiale originale sau aranjamentele sale de cover-uri create într-un mod extraordinar, Adam Ben Ezra este o forță creatoare ce poate transforma într-o clipă o încăpere plină de străini în fani devotați.

2. E stilul tău: Direcția 5 "În Culori"

Direcția 5 aduce încă o dată bucurie în viața noastră cu un concert extraordinar la Filarmonica Banatul din Timișoara: ”În culori”, pe 14 februarie, de la ora 19.30. Trupa cu cele mai frumoase balade rock de dragoste de la noi vă propune un spectacol în care puteți retrăi emoția marilor lor hit-uri. Dacă vreți să vă arătați simpatia pentru dorința și perseverența trupei Directia 5 de a aduce bucurie în viata fiecăruia, purtați ceva ”În culori” atunci când veniți la spectacol.

3. "Timpuri Noi" cu Partizan

Sâmbătă, 16 februarie, ora 21.00, Partizan lansează vinilul "Timpuri Noi" în ediţie limitată și la Reflektor Venue. Partizan este un produs 100% românesc şi reprezintă suflul natural al străzii bucureştene. Partizanii se feresc de tot ce înseamnă satiră sau critică la adresa oamenilor obişnuiţi. Aduc situaţii din dimensiunea reală şi le transpun în una ştiinţifico-fantastică. Partizan creează un univers paralel în care ne regăsim cu toţii.

4. "Vine o zi" cu Holograf Hits

Vino la concertul extraordinar Holograf pe 21 februarie, de la ora 19.30, la Filarmonica Banatul din Timișoara și le vei redescoperi super hiturile ”Să nu-mi iei niciodată dragostea”, ”Ochii tăi”, ”Vine o zi”, ”Şi băietii plâng câteodată”, iar lista de hituri poate continua la nesfârșit. Dan Bittman, Edi Petroșel, Mugurel Vrabete, Tino Furtună și Romeo Dediu vin cu un show ca o declarație de dragoste pentru o prietenie de mai bine de 40 de ani între Holograf și publicul său.

5. AcaDelia

Delia duce deliciosul spectacol "Acadelia" la Sala Sporturilor "Constantin Jude" din Timișoara pe 24 februarie de la ora 20.00.

Prezența în sală se face pe bază de bilet și acadele. Pentru a evita posibile neînțelegeri legate de audiența generală, vă rugăm să vă informați înainte cu privire la playlist-ul artistei... și mai ales cu privire la artistă în sine. Rebela Delia va pronunța „rămâi cu mă-ta” și „du-te-mă, baby!”. Concertul nu va fi cenzurat, ci doar glazurat! Minorii vaccinați și nevaccinați vor avea acces în sală doar cu acordul părinților.