Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/02/2019
Arhiva Zile si Nopti

Festivalul filmelor de dragoste, Love Story Film Festival revine anul acesta cu ediția a V-a

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Festivalul filmelor de dragoste, Love Story Film Festival revine anul acesta cu ediția a V-a Share Festivalul filmelor de dragoste, Love Story Film Festival revine anul acesta cu ediția a V-a


Festivalul filmelor de dragoste revine anul acesta cu ediția a V-a, în perioada 11-17 februarie. La Cinemateca Patria vor rula filme premiate la Oscar sau Globul de Aur, precum drama romantică „Un loc sub soare” cu 6 premii Oscar, fiind ecranizarea romanului lui Theodore Dreiser, „O tragedie americană”, drama romantică „Doctor Jivago”, cu 10 nominalzări și 5 premii oscar, sau muzicalul romantic „Moulin Rouge!”, premiat la Oscar de două ori.

Acestea sunt doar câteva dintre filmele ce vă așteaptă la Cinemateca Patria, printre ele numărându-se și un film românesc însă și cel mai bun film european al anului trecut.

Seara de film va începe la ora 19:00, iar filmele vor avea o durată între 88 și 197 de minute. Prețul biletelor este de 10 lei, iar acestea sunt puse la vânzare pe biletebrașov.ro, de la 1 februarie. Programul complet al festivalului este disponibil online pe site-ul nostru sau pagina de Facebook Zile și Nopți Brașov. Hai să ne inspirăm în viața de zi cu zi, din celebrele povești de dragoste!

Vezi programul festivalului pe:

Acasă

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută