Un actor din The Hobbit și Pirates of the Caribbean vine la East European Comic Con

Cel de-al doilea actor invitat la East European Comic Con a fost anunțat. Cel mai așteptat eveniment dedicat pasionaților de filme, seriale, jocuri video, cosplay revine cu a șaptea ediție. Acesta va avea loc la Romexpo în perioada 24-26 mai. Cinefilii se vor întâlni cu 6 actori de la Holywood. Primul dintre aceștia a fost deja anunțat. Robert Picardo, cunoscut pentru apariția în Stargate sau Star Trek Voyager, va fi urmat de încă o celebritate, Adam Brown,  care a jucat în Pirates of the Caribbean și The Hobbit.

East European Comic Con a strâns în fiecare an persoane pasionate de film, seriale, jocuri video și cosplay. A șaptea ediție îl aduce în fața fanilor pe actorul Robert Picardo cunoscut pentru filme ca Star Trek Voyager și Stargate, iar cel de-al doilea  invitat special este nimeni altul decât Adam Brown, cunoscut publicului larg din superproducții precum The Hobbit sau Pirates of the Caribbean. Adam Brown a avut primul contact cu marele ecran chiar cu ocazia trilogiei The Hobbit, regizată de Peter Jackson. În prequel-ul Lord of the Rings, actorul îl interpretează pe dwarf-ul Ori, unul dintre cei 12 companioni ai lui Thorin și Bilbo Baggings în aventura lor spre muntele Erebor. Brown a apărut și în cel mai recent film din franciza Pirates of the CaribbeanDead Men Tell No Tales, unde l-a jucat pe Cremble. Acesta mai este cunoscut pentru apariții în The End of the F*****g World (Netflix) sau The Emoji Movie.

Ediția de anul trecut a strâns 48.000 de vizitatori. A fost o experiență de neuitat pentru fani, întâlnindu-i pe Daniel Gillies (The Originals), Andrew Scott (Sherlock), Jim Beaver (Supernatural), Chris Rankin (Harry Potter), Staz Nair și Gethin Anthony (Game of Thrones), ilustratorii David Lloyd (co-creator V for Vendetta), Maya și Yehuda Devir și Guillermo Ortego.

Abonamentele “Early Bird” pentru 3 zile sunt acum disponibile online la pretul de 75 Ron pe www.comic-con.ro și în Magazinele Cărturești (via Myticket / Entertix).

 

Articol de Răzvan Mirică: Redactor Cinemap