CHE GUEVARA SOCIAL PUB

De când s-a deschis, Che Guevara a devenit acel loc în care trebuie să te întorci măcar o dată la câteva săptămâni. Este o gură de aer proaspăt printre localurile din centru, cu un concept bine definit (Latino. Cuba. Anii 50. Din astea.), și cu o atmosferă foarte friendly care, atenție, te poate face să-ți pierzi câteva ore în local fără să-ți dai seama. Noi zicem că asta e de bine.


Che Guevara Social Pub are, de altfel, toate componentele necesare să-ți petreci o zi întreagă acolo, mai exect de dimineață pe la 10, până seara târziu. Habemus cafele, băuturi răcoritoare, bături calde și chiar și burgeri, gustări între bere, sau „bunătăți prăjite” precum costițe de porc sau aripioare picante de pui. Și, evident, mult alcool, dar ajungem și acolo.


Ne place că în Che Guevara te poți distra pe cinste chiar dacă ideea inițială a fost doar să ieși la o bere cu prietenii. Anul trecut avea și o grămadă de evenimente mișto, de la concerte, la petreceri tematice sau seri de standup comedy. Momentan nu am văzut să aibă pus la cale un nou eveniment, dar sperăm că mai prin primăvară să se apuce din nou, că tare mișto le ieșeau.


 


Încearcă @ Che Guevara Social Pub


Meniul de băuturi de aici este super ofertant și găsim de la beri (sticlă sau draft), la cocktailuri, shot-uri, băuturi calde cu alcool (mai domolite, dar și ele cu un kick), sau chiar vin. Sau, poate vrei experiența cubaneză completă, caz în care musai un 40 de rom și un Habano făcut chiar în Cuba. Pentru senzații mai puțin tari, poți opta pentru a narghilea, totuși.


Piața Unirii nr.10


0737 300 300


www.facebook.com/CheGuevaraSocialPub