Find your soulmate @ Temple Pub

 

 

Dacă în 15 februarie râdem copios la Stand-Up Comedy cu Tănase George, Dima Cubreacov şi Cristi Priza, acum e timpul să ne luăm revanșa... pentru altceva.

Unde libidou nu e, nimic nu e.

Lăsăm dating-ul online deoparte, e deja overrated.  Toți suntem uneori superficiali și singuri. Consumăm cu aviditate mesaje spumoase de pe net, fără să ne bucurăm de perioada adolescenței - când un sărut conta cât o mie de like-uri.

…Și, de vreme ce am vorbit zilele trecute despre unele petreceri din oraș care îi  încurajează pe cei singuri să se distreze în pofida  presiunii sociale de a fi angajați într-o relație , iată că există acest eveniment și pentru cei care consideră că este timpul să-și găsească pe cineva! C-un delay de două zile față de Ziua Îndrăgostiților, Temple Pub vrea să se asigure că ne-am găsit sufletul pereche cu care să ne petrecem următorul Valentine’s Day.

Bine, n-o să vorbim despre tehnici pe care să le folosești pentru a atrage în viața ta ceea ce-ți dorești. Există sute de cărți motivaționale care îmbrățisează această idee.

Hai aici, iar dacă nu te pricepi să comunici cu ea prin mișcările corpului, cel mai bine e s-o abordezi la bar. Temple Pub vine în ajutorul tău : două dintre mese sunt prevăzute cu dozatoare speciale : îți torni în pahar cât vrei și plătești la plecare ! Prețuri speciale : 1,5 Ron - 100 Ml, 15 Ron - 1000 Ml.
Dacă crezi că nu e ok nici așa, poate reușești să te împrietenești cu cineva din gașa ei atunci când vă uitați cu toții pe cel mai mare videoproiector din Brașov!

Ne vedem pe 16 februarie, după  ora 23.00!

You’ve got the love