Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/03/2019
Arhiva Zile si Nopti

Free in Cluj

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Free in Cluj Share Free in Cluj


Sâmbăta de poveste la Bookstory

Free in Cluj

În fiecare sămbătă de la ora 12, cei de la Bookstory îi așteaptă pe cei mici să asculte povești inedite, pline de momente hazlii și tâlc. Intrarea este liberă, însă părinții sunt rugați de organizatori să trimită un mai înainte cu numărul de locuri rezervate și vârsta copiilor pe adresa contact@bookstory.ro.

Party / Classic Goth Night w Padre

Free in Cluj

Pe 7 martie, cei de la Flying Circus pun la cale un party special cu sunete de Goth, Industrial, Metal, Darkwave, de care va fi responsabil Padre. Intrarea este liberă.

Trivia a la T

Free in Cluj

În fiecare miercuri Doamna T îți testează cunoștințele într-o seară de trivia care se poate lăsa cu premii foarte mișto pentru câștigători. Adună-ți gașca și hai la Doamna T de la ora 19.

Cops & Narcos having coffee

Free in Cluj

Marți este ziua în care îți poți bea cafeaua alături de reprezentanți ai Inspectoratului Județean de Poliție Cluj, asta dacă mergi la Narcoffee (Eroilor). Întâlnirea începe de la ora 10.

Răbdarea și perseverența entuziastă

Free in Cluj

Pe 6 martie, la Casa de Cultură a Studenților, va avea loc un eveniment special în care, practic, vom putea învăța cum ne poate ajuta răbdarea să depășim diverse momente negative din viață. Răspunsurile se vor afla chiar de la Ven. Maestru buddhist Markus Getzner, care va susţine pentru prima dată la Cluj o conferinţă publică.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută