Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/03/2019
Arhiva Zile si Nopti

Charlie

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Charlie Share Charlie


Bucătăria Charlie ne surprinde mereu. Parcă de fiecare dată când alegem să luăm masa pe la ei descoperim altceva: un preparat pe care nu l-am mai încercat, o savoare nouă, o combinație și mai bună între mâncare și cocktailul la ordinea zilei.

Pentru noi, Charlie întruchipează foarte bine conceptul de „fine dining” în Cluj și ne facem des treabă prin Piața Muzeului ca să le facem o vizită. Meniul ne prezintă selecții din mai multe bucătării internaționale, dar toate interpretate de Chef-ul restaurantului pentru a purta amprenta culinară a localului. Ne putem răsfăța cu salate light pentru zile ușoare, spaghete cu creveți în sos de roșii și busuioc, sau să mizăm pe un burger suculent (cu sos de ardei copți, combinație cât se poate de divină) atunci când vrem să ne potolim o foame puternică. Nu lipsesc nici selecțiile mai rafinate precum steak-urile de vită sau porc și nici deserturile delicioase dacă mai este spațiu de așa ceva. Eh, tot timpul este loc și de deșert, nu?

La Charlie se merge la sigur pentru o masă bună, mai ales dacă se cere și un cadru special, căci localul stylish nu poate decât să ne încânte privirea la fiecare vizită.

Piața Muzeului 3

0741 055 821

www.facebook.com/charliepubcluj

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută