Open Air Blues Festival Brezoi - Vâlcea 2019

18-19-20-21 iulie 2019 - 4 zile şi 4 nopţi de #festival

Open Air Blues Festival Brezoi - Valcea revine in 2019 cu editia a 3-a ce promite a fi cea mai spectaculoasa de pana acum.

Dincolo de line-up-ul legendar propus anul acesta ce cuprind nume precum Beth Hart, ANA Popovic, Oscar Benton, EB Davis & The Superband sau Jonathon Boogie Long, Open Air Blues Festival Brezoi – Valcea este mai mult decat o serie de concerte cu artisti de blues.

Reprezinta o vacanta de 4 zile si 4 nopti în inima munţilor Vâlcii, pe Valea Lotrului si ofera peste 30 din cele mai bune performance-uri de blues, blues-rock, jazz, fusion si funk, precum si 4 worlkshopuri sustinute de invitati internationali, 3 ateliere – dialog si peste 20 de jam sessionuri ce vor contribui din plin la atmosfera festivalului.

Si pentru ca experienta sa fie una completa Primăria oraşului Brezoi pune la dispozitie o zona de campare pentru corturi si rulote pentru a petrece una din cele mai frumoase experiente catharsice in ceea ce a fost generic denumit de participantii la festival ca „Woodstock-ul Romaniei”. Copiii sub 12 ani beneficiaza de acces gratuit daca sunt insotiti de un adult cu bilet valabil.
www.iabilet.ro/bilete-open-air-blues-festival-brezoi-valcea-2019-39265
Bilete:
Un numar limitat de abonamente pe 4 zile este disponibil la pretul special de 150 lei. Dupa epuizarea acestora, pana la 1 iulie 2019 pretul unui abonament va fi 200 lei, urmand ca dupa 1 iulie pretul sa
creasca la 250 lei.
Sunt disponibile si bilete de o zi in pre-sale la pretul de 60 de lei. Dupa epuizarea acestora si pe intreaga durata a festivalului pretul unui bilet va fi de 75 lei.

Mai multe detalii aici