BT Live pres. MACANACHE ȘI THE PUTREDS. Special guest: TOURETTE ROULETTE pe 14 martie la Control Club

Pe 14 martie navigăm pe ritmuri de hip-hop, funk, rock & raggae alături de artiști carismatici precum Macanache Și The Putreds și invitații lor Tourette Roulette, în cadrul unui nou episod muzical din seria BT Live @ Control.


Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventbook.ro:
30 lei in pre-sale
40lei la intrare, în seara evenimentului, în limita spațiului disponibil.


Macanache si The Putreds

Trupa Macanache si The Putreds a prins contur în decembrie 2015, când Dinescu Bogdan aka Macanache a simțit nevoia să exploreze și alte laturi ale muzicii și să se exprime artistic cu ajutorul instrumentelor, nu numai a negativului și a platanelor. Timp de 2 ani trupa traversează țara dintr-un capăt în altul, concertând pe scena marilor festivaluri naționale (Electric Castle, Untold Festival, Revolution Festival, Afterhills Festival, Street Food Carnival, Out of Doors Festival, Street Food Carnival, Street Delivery) și în cluburile din România, cât și peste hotare.
La începutul anului 2017 formația începea lucrul la primul material de studio, care avea să iasă la lumină un an mai târziu. Conceptul materialului viza un sound inedit, lucru care a făcut ca albumul intitulat "NamTimp" să fie rezultatul unei fuziuni de stiluri muzicale, printre care funk, rock, rap, jazz, raggae și alte câteva elemente specifice care se puteau naște doar în această formulă.

Deși Macanache are numeroase colaborări cu alți artiști reprezentanți ai scenei hip-hop sau mainstream, aparițiile live și productivitatea trupei The Putreds nu au fost lasate în umbra, bucurându-se deopotrivă de aprecierea presei muzicale și a unui fanbase considerabil.

În cadrul concertului de pe 14 martie, Macanache și The Putreds aduc pentru prima oară în Control, piesele de pe noul disc și un nou clip „Muzica e Nașpa”.


Tourette Roulette

Trupa Tourette Roulette s-a conturat în vara lui 2014, însă membrii săi au preferat să rămână în studio până ce proiectul a luat forma dorită, susținând primul lor concert în 2015. Tourette Roulette abordează cu fiecare cântec un gen diferit, de la funk, hip-hop, disco sau electro, până la blues, trip-hop sau rock’n roll, etalându-și versatilitatea și dorința de experiment. Primele single-uri cu care și-au făcut apariția pe scena muzicii alternative românești au fost „Guillotine” și „eX”, urmate de numeroase piese foarte diferite din punct de vedere stilistic și videoclipuri care nu au încetat să surprindă de la un material la altul, în stilul deja consacrat. După doi ani marcați de o activitate concertistică intensă, Tourette Roulette lansează, în octombrie 2017, primul lor material discografic intitulat “T!T$”, un album promovat în cadrul unui turneu extins, desfășurat pe parcursul anului 2018, care a inclus marile orașe ale României și un concert în Chișinău.

În acest moment, trupa finisează materialele pentru un nou album și se pregătește de o escapadă muzicală la Snow Fest (Franța).

În urmă cu 3 ani, Banca Transilvania şi Control Club își uneau forțele pentru a-și reafirma susținerea muzicienilor români prin inițiativa BT Live. Dovedind că are cea mai dinamică și non-conformistă abordare de pe piața bancară, Banca Transilvania a purtat povestea live-urilor ”powered by Banca Transilvania” prin toate colțurile țării, atât prin prezența la cele mai importante festivaluri autohtone, cât și pe calea undelor radio prin sprijinirea creațiilor muzicale din cele mai diverse genuri și a performance-urile live sub umbrela BT Live.

BT Live continuă să se reinventeze de la an la an și revine în 2019 cu noi povesti, reunind talentații artiști autohtoni pe scena clubului Control într-o nouă serie de 5 show-uri care traversează zone muzicale foarte diferite, de la free jazz, electronica, la hip-hop & funk, post-rock, etno & urban fusion.